Selecteer een pagina

Hey leukerd! Ik ben Lot...

Blogger – Shopaholic – Proud Mom – Wife

“Je moet even iets over jezelf schrijven, want dat is leuk.”

Ik ben lot en ik hou van oubollige kruiden thee… Ik ben jaloers op mensen met echt witte tanden en ik heb meer op de bank gelegen met mijn peperdure sportlegging dan dat ik er iets sportiefs in heb gedaan.

Ondanks dat ik op de basisschool vaak 9 van de 10 dicteewoorden moest uitschrijven, schrijf ik nu toch graag. High five voor de autocorrectie! In mijn koelkast kom je altijd yoghurt, ei en aardbeienjam tegen. En ik jaag er gemiddeld 52 roze labello’s in een jaar doorheen.

“wat ben jij waanzinnig alles-wat-ik-wil, met dat sexyass-kontje van je”

Inmiddels vijf jaar getrouwd met mijn grote liefde en soulmate! Ik denk nog steeds iedere ochtend “wat ben jij waanzinnig alles-wat-ik-wil, met dat sexyass-kontje van je”. Als hij dan weer eens op reis gaat en in zijn knappe outfit de taxi instapt, ben ik altijd blij dat hij mijn ring draagt. Ook al blijkt uit onderzoek dat mannen met ring interessanter te zijn dan zonder…

Ik heb twee waanzinnige kinderen, die heel cliché, alles zijn, voor alles gaan en voor mij altijd de leukste en liefste zullen blijven. Samen doen we alles. Van K3-concerten bezoeken tot onderhandelen over bedtijd. Of er nog een derde komt? Dat is voor jou een vraag en voor mij…. ook 😉. Baby’s kan je niet nemen, een baby wens je en verrast je.

Naast die drie leukste heb ik een liefde voor bloemen, schrijven en fotograferen. Ik doe gemiddeld 3 dagen met mijn 16gb geheugen. Ik zou wel de helft van Fajah Lourens haar billen willen hebben. En ik vind je echt een lul als je bij een snelpomp binnen gaat betalen (en dan ook gelijk de rest van je weekboodschappen meeneemt).

Mijn nagels zie ik graag rood en ik behoor (nog) tot de groep mensen zonder Netflix abonnement… Ik vind vooruit inparkeren echt verschrikkelijk, maar in achteruit ben ik een held. Ik vind het heerlijk om te trainen en vind de Teletubbies het meest irritante kinder-tv-programma ooit(al staat het hier geregeld aan).

“Ik vind je echt een lul als je bij een snelpomp binnen gaat betalen.”

Daphne Deckers en Chantal Janzen vind ik topvrouwen. Frambozen het allerlekkerste fruit en koken kan ik redelijk.. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar er is hier niemand ondervoed. Lekker eten daarentegen staat wel hoog op mijn ‘relax-lijstje’ (Philip kookt). Net als vuurkorf-avondjes, road trips of nieuwe stadjes bezoeken. EN! ik heb serieus de aller liefste, tofste en beste pakketbezorger van Nederland!

Het allerliefste ben ik samen met die leukerds onderweg. We hebben genoeg dromen en waar we samen zijn, zijn we thuis.

Ik neem je mee in een stukje van ons leven. Lees, kijk, deel, enjoy, oordeel – maar let een beetje op je taalgebruik💋

Alsjeblieft gebruikt mijn foto’s niet zonder toestemming, maar neem even contact op.