Selecteer een pagina
Bundeltje labels! Alles make over details bij elkaar

Bundeltje labels! Alles make over details bij elkaar

Omdat er veel vragen over de linkjes naar de producten zijn geweest, heb ik ze even allemaal onder elkaar gezet! Mocht je nog iets willen weten let me know! Dit is wel de grootste link blog tot nu toe... dus zie hem als inspiratie in plaats van echte blog! Fotolijsten...

Van het een, komt het ander…

Toen ik voor de zoveelste keer mijn bank stond te boenen en de vlekken er gewoon niet meer uitkreeg, was ik het helemaal zat! Hij is nu bijna 8 jaar oud... Het is gewoon tijd voor een nieuwe. De vuilafstotendelaag is er allang van af waardoor ik om de twee weken een...

Lees meer

Salcura review, natuurlijk en zacht!

Wij kregen een tof pakketje met Salcura producten. Naast dat het voor deze koude wintermaanden al erg fijn in om alle toetjes extra te verzorgen, worden er in deze producten geen kunstmatige chemicaliën gebruikt en is daarmee helemaal natuurlijk en dat maakt ze...

Lees meer

Charlie Choe, mega twinning tip!

Wie al even meeleest weet dat ik gek ben op matchende outfits! Nu hebben we een hele toffe set van Charlie Choe gekregen. Meiden match en jongens match. Voor de derde keer op rij ben ik weer super in de wolken want niet alleen de matchende printjes zijn tof, ze zitten...

Lees meer

Voedingsschema Kiki, 8 maanden

Nou, na lang stoeien met haar voeding zitten we nu eindelijk op een lekker spoor. Ik vond het in het begin heel heel lastig dat ze op geen enkele manier een gepureerd hapje wou hebben... Maar nu 2 maanden later vind ik het eigenlijk veel handiger! Het enige dat ze wel...

Lees meer

”gastblog” de la Philip, 2 weken in Dubai

“Papa, ik ga je missen…” is wat ze zei. “Wil jij eens wat schrijven?” is wat ze vroeg. Dag voor vertrek Het was donderdagavond toen ik probeerde om bijtijds thuis te zijn om lekker samen te eten. Het was gezellig. Met zijn vijven aan tafel, het is voor mij een intens...

Lees meer

11 september 7 jaar geleden!

WOW! Het is vandaag alweer 7 jaar geleden dat we zijn getrouwd. Het voelt echt nog als de dag van gisteren, ik krijg zelfs weer even helemaal die kriebels bij het zien van de datum van vandaag. Nu 3 baby's, 2 sterren en een heleboel avonturen later ben ik alleen maar...

Lees meer

Boys outfit!

De herfst staat weer voor de deur. Een seizoen waar niet iedereen extreem lyrisch over zal zijn maar waar Lucas ontzettend gelukkig van wordt. Na een zomer lang zijn wollen mutsen te hebben verstopt heeft hij ze afgelopen week weer uit de kast getrokken. En vond hij...

Lees meer

Terug in mijn jeans na 9 maanden zeebanket…

''Lot wat is je geheim?!'' de meest gestelde vraag toen ik begon aan mijn terug-in-mijn-jeans-project. Maar eigenlijk heb ik helemaal geen geheim... Weer heb ik negen maanden lang een ridicule hoeveelheid aan chocolade gegeten... blame it on the cravings... en ben ik...

Lees meer

The nights are long, but the years are short!

De laatste dagen krijg ik een heleboel vragen over hoe ik zo positief en energiek kan blijven met zo weinig slaap s' nachts. Dat ga ik vandaag vertellen. Ik heb helemaal geen geheim en ook geen waardevolle tips... Maar ik kan je wel vertellen hoe ik het aanpak. Ik wil...

Lees meer