Selecteer een pagina

Op zoek naar een toffe kleur voor achter een witte, hoge vitrine kast. Mijn witte kast stond namelijk tegen een witte muur… waardoor hij eigenlijk wegviel. Heel saai. Maar eigenlijk was ik gewoon helemaal weg van dit behang en besloot ik dat dit mijn rede zou worden!

Voor
Toen we hier net kwamen wonen was dit muurtje en de hoofdmuur olijfgroen. Stond heel gaaf maar na een tijdje ging het me vervelen. In een opwelling heb ik alles lekker clean wit geverfd en de langer wand werd licht roze. Het was inderdaad heel clean geworden achter deze mooie kast… Maar daar was ook echt alles mee gezegd… Hij viel nu natuurlijk helemaal weg in het wit en eigenlijk kwam hij niet meer zo mooi uit als dat die wel deed toen er een kleurtje achter zat.

Maar goed ik wist ook niet welke kleur ik er wel op wou hebben. Gek genoeg weet ik altijd super goed wat ik niet wil en moet ik kei lang zoeken of ergens toevallig tegenaan lopen (zo een liefde op het eerste gezicht momentje) om wel te weten wat ik nou eigenlijk wel wil. Kritisch niet meer normaal, maar als het ik dan heb gevonden ben ik wel echt extra blij!

Roomblush!
Dat was ik dus ook echt toen ik dit Floral behang van Roomblush zag! Wat wel een klein dingetje was, was dat mijn muur achter de kast in kwestie een structuur muur is… Maar liefde laat zich niet tegen houden 😉 Dus ik heb de muur zelf gestuct met alabastine stuc, girlpower! Daarmee heb ik de hele structuur eruit gekregen en was mijn muurtje helemaal glad en behang klaar!

Doordat de banen zijn genummerd kan je ze heel makkelijk klaar leggen en je hoeft dus ook alleen maar het deel te af te knippen dat over blijft. Doordat het een mooie, dikke kwaliteit behang is breng je hem heel makkelijk aan op de muur en kan je banen heel makkelijk tegen elkaar aansluiten om je print zo mooi mogelijk te laten doorlopen. Dat is hier heel goed gelukt want je ziet alleen maar als je van heel dichtbij kijkt dat het drie losse banen zijn. Anders oogt het als 1 grote poster, heel mooi geworden.

Mannen…
Nu is het natuurlijk een redelijk aanwezig printje en zullen veel mannen mij niet zo leuk vinden door dit artikel… Zo ook Philip die me aankeek alsof ik gek was geworden. ”roze bloemen in de woonkamer?! Dit meen je toch niet echt serieus?” maar ja… toch wel! Toen hij die avond thuis kwam en zijn oog viel op die muur zei hij ”wauw! wat is dit gaaf geworden! ik had niet verwacht dat ik dit zou zeggen, maar dat heb je heel tof gedaan!” hahahaha zie je nou wel, vertrouw altijd op de smaak van je vrouw!

Eindresultaat
Ik vind de print zo mooi dat ik eigenlijk mijn kast er niet tegenaan willen zetten… Daarom heb ik geprobeerd om hem ergens anders te plaatsen, maar helaas heb ik daar gewoon echt geen ruimte voor. Wel heb ik sfeer foto’s gemaakt zodat je kan zien hoe tof die is als je hem nog meer in zicht heb als dat ik hem nu met de kast ervoor heb. Maar ook nu met de kast er tegenaan komt zowel het behang als kast zo mooi uit! Het plaatje is compleet. Mijn kast wordt gelift door de print erachter en het behang geeft de chique warme sfeer waar ik zolang naar heb gezocht. Onwijs blij met hoe dit muurtje is geworden!

Roomblush heeft ook echt hele gave printjes voor in je babykamer en ook voor als je op zoek bent naar een iets rustigere print voor in je woon of slaapkamer, kan je hier zeker heel goed slagen. Het is dat we voornamelijk structuur op de muur hebben, anders had ik het zeker wel geweten!

Wat vind jij van ons nieuwe muurtje?

Liefs,

Lot

Klik hier om te toffe prints van Roomblush te bekijken.