Selecteer een pagina

Ik had niet gedacht dat ik ooit nog een bank zou tegenkomen waar ik net zo gek op zou zijn als de bank die we hadden staan… Maar het is toch echt gelukt! Een waar ons hele gezin op kan, vlekgarantie (!), de kleur die ik waanzinnig mooi vind en weer van stof. Want geloof het of niet… ook met drie in het rond springende kinderen, wil ik nog steeds een licht grijze stoffen bank!

Eigenlijk heb ik drie jaar lang gezocht naar een nieuwe bank, maar iedere keer was er wel iets dat ik heel lelijk vond eraan… of hij was te klein of veeeel te groot of hij was van leer of hij kostte me gelijk al mijn ribben uit mij lijf. Ik had me er al bij neergelegd dat iedere andere bank het waarschijnlijk niet zou halen bij deze.

September
Toen ik weer eens een briljant plan had om de hele woonkamer te gaan verbouwen zag ik het al helemaal voor me, heerlijk die frisse wind er doorheen! Een nieuwe bank had ik eigenlijk al opgegeven gezien de bizarre hoeveelheid aan zoektochten die steeds weer eindigde in ”nawh laat maar dan” en een chagrijnige Lot. Maar toen kwam ik de BySidde Sommer tegen en ja… dat was echt liefde op het eerste gezicht!

Naarmate ik verder ging lezen werd ik alleen maar enthousiaster! Hij is er in 7 verschillende kleuren waaronder licht grijs (whoohoo!), hij is groot genoeg voor ons alle vijf wat natuurlijk een must is, maar ook weer niet te groot voor in onze niet al te grote woonkamer, hij heeft een Protexx laag en daarmee een vlekkengarantie (oooo my!!) en nu het mooiste nieuws, hij is zo aantrekkelijk geprijsd dat ik drie keer opnieuw heb geklikt om te kijken of dat inderdaad de juiste prijs wel was. Omdat ze leveren vanuit eigen fabriek en daardoor dus geen tussenpersoon hebben, kunnen zij hem voor deze prijs maken. Het word steeds leuker!

Levertijd en kleur stalenkit
Ik heb het over model ‘Sommer’ in het silver grey. Wat een plaatje! Ik ben gaan informeren en ze vertelde me dat ze binnen 7 werkdagen leveren. Daar waar je normaal weken moet wachten en bijna vergeet dat er een nieuwe bank onderweg is, leveren zij hem al binnen 7 werkdagen. Ik heb uiteraard eerst de stalen kit opgevraagd zo kon ik ook even in het daglicht bekijken wat welke kleur zou doen bij de vloer. Want ja… ik wil dan wel een make over doen, maar die vloer ben ik niet van plan eruit te halen. Ook de stalen kit was er al binnen 2 dagen en ik had genoeg aan 1 oogopslag om te weten dat het silver grey zou gaan worden. Een kleur die bij heel veel andere kleuren kan en licht genoeg is om die heerlijke sfeer bij ons te houden.

Proefzitten
Omdat er geen showroom is kan je hem 30 dagen proefzitten. Dat klinkt natuurlijk een beetje maf, maar dat is eigenlijk juist heel fijn. Je kan hem testen in je eigen omgeving. Bevalt hij niet? Dan halen ze heb weer bij je op en storten ze je geld terug. uiteraard moet er dan niks mee aan de hand zijn, maar dat spreekt natuurlijk voor zich. Wij zijn hem ook uitgebreid gaan proefzitten wat tot hilarische taferelen heeft geleid! Zo weet ik nu dat hij rechtop lekker zit, maar ook ondersteboven en dat je er ook heel goed over heen kan koprollen… helemaal kind en baby proof! Ik heb er 3 kussens op liggen, niet alleen voor de de sfeer maar ook om in je rug of nek te leggen als je onderuit gezakt een film gaat kijken. Ik ben vrij klein 167 en Philip niet extreem lang 177 en wij zijn heel blij met deze heerlijke maar ook gave eyecatcher in de woonkamer.

Nog wat gave feitjes op een rijtje:

  • Hij word geleverd in een stoffen hoes ipv in plastic. Ze pakken hem bij jou thuis helemaal uit en nemen de hoes weer mee voor het volgende bankstel. Beter voor de wereld.
  • Ze leveren in een tijdsbestek van 2 uur ipv 8 uur en smsen 15 minuten van te voren hoe laat ze verwachten er te zijn.
  • De banken zijn zo aantrekkelijk geprijsd omdat ze leveren uit eigen fabriek. Ze hebben ook geen showroom om zo de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • De Protexx 5 jaar vlekkengarantie zit bij de prijs in! Krijg je zelf de vlek er niet uit? Bel je ze. Dan krijg je eerst advies, lukt het dan nog steeds niet? Dan komen ze langs om je vlek eruit te halen.

Wat ik het aller belangrijkste vind is dat ik er blij van word. Dat ik s’ morgens naar beneden kom en blij ben met wat voor sfeer er hangt. Mijn bank is daar gewoon het grootste onderdeel van. Dat we met zijn 5 kunnen neerploffen als we thuis komen, maar ook dat we er voorlopig mee voort kunnen. En dat heb ik absoluut gevonden! Een aanvulling en sfeermaker van ons nieuwe woonkamer plaatje. Een bank die helemaal bij ons past en waarop wij weer een heleboel nieuwe avonturen kunnen beleven!

Dank je wel BySIDDE, ik heb mijn oude bank nog geen seconden gemist!

Liefs,

Lot

Klik hier om te kijken welke BySIDDE het beste bij jou past!