Selecteer een pagina

Omdat er veel vragen over de linkjes naar de producten zijn geweest, heb ik ze even allemaal onder elkaar gezet! Mocht je nog iets willen weten let me know! Dit is wel de grootste link blog tot nu toe… dus zie hem als inspiratie in plaats van echte blog!

Fotolijsten
Boven de bank heb ik 7 zwarte lijsten hangen die kan je natuurlijk is alle soorten een vooral prijsklasse kopen. Ik heb deze simpel bij de Ikea vandaan. Er hangen hier:
2 vierkanten groot van 50×50, 2 vierkanten klein 23×23, 2 rechthoekige 50×23 en 1 grote van 50×70

Ook heb ik een Instagram collage gemaakt. De lijst is de ‘RIBBA’ van Ikea. Hierin zitten 70 10×10 foto’s. Handig is dat je ook kan inloggen met IG en rechtstreeks je foto’s kan laden. Deze heb ik bestel bij de Fotofabriek.
Klik hier voor meer info.

Foto vergrotingen
De zwart/wit vergrotingen heb ik ook weer van de Fotofabriek vandaan. Kwaliteit is super mooi en wat ik heel fijn vind is dat je alles zo kan bewerken hoe jij het wil. Voor alle maten heb ik de foto vergrotingen gebruikt. Behalve voor de rechthoekige lijsten. Daar heb ik het poster formaat voor gebruikt. Zo kon ik alle drie de foto’s aan elkaar maken. Ik had ze de volgende dag al binnen. Want eerlijk is eerlijk… Als je ze besteld wil je ze het liefste direct hebben. Daarom stond ik ook echt te kijken van deze snelle levering!
Klik hier voor meer info.

Bankstel
Daar heb ik een uitgebreide blog over geschreven! Klik hier om die te lezen. Dit is echt de eyecatcher van de woonkamer geworden. Als je me twee maanden geleden had gezegd dat ik mijn oude bank niet zou missen had ik je voor gek verklaard. Ik was namelijk echt stapelgek op onze oude bank. Maar doordat die klaar was, vlekken, doorgezeten, nog net niet kapot, was het wel hoog tijd voor een nieuwe. En echt… Sinds de BySIDDE heb ik mijn oude bank nog geen seconden gemist! Gek op dit plaatje!
Klik hier voor de website van BySIDDE.

Kussens
Op de bak heb ik 1 licht roze velvet kussen en 2 leren bruine. Die twee bruine heb ik al 4 jaar… geen idee of je die ergens nog zou kunnen kopen. De vierkanten is van STBR gekocht bij Loods5 en de rechthoekige is van een merk dat ik echt niet meer zou weten. Ik heb hem gekocht bij Kaky. Een heel tof winkeltje in het centrum van Almere, toevallig zijn de twee lieve eigenaren vrienden van ons. Mocht je niet in de buurt van Almere wonen en toch interesse hebben kan je altijd even de webshop bezoeken.
Het roze kussen is van het eigen merk van Loods5. Deze zit in de nieuwe collectie dus absoluut nog te koop. Ze hebben ook een bijpassende poef waarvan ik voor 90% zeker weet dat die aankomende maand in mijn winkelwagentje verdwijnt.
Klik hier voor webshop van Kaky.

Plaids
Tjah… er kon er eentje niet kiezen… en twee stond zoooooo gaaf! Dat ik ze allebei heb gehouden. Gekkigheid. Er ligt 1 witte over de rand van de bank en een licht roze, beetje zalm achtige. Wanneer er iemand even lekker wil kroelen of het koud heeft, trekken ze een dekentje van de rand van de bank en gaan languit op de bank liggen. Heerlijk!
Witte plaid is van HKliving
Licht roze gebreide plaid is van Bepure

Kleur op de muur
Lang heb ik getwijfeld, uiteindelijk na de kleurtesters gekozen en er geen minuut spijt van gehad. Het past perfect! Het voel hier gezellig, sfeervol en ondanks dat het een poeder roze kleur is totaal niet als een mega vrouwenhuis. Nu is er helemaal niks mis met een vrouwenhuis, extra liefde daarvoor. Maar Philip en Lucas zijn mannen en die moeten het natuurlijk ook mooi vinden. Doordat de rest van de spullen allemaal andere kleuren hebben word het roze niet zoet en dat is precies de bedoeling geweest.
Deze kleur heet ‘Humble blush’ en is van Flexa. Ik heb de wand twee keer gedaan met de muurverf extra mat.
Klik hier voor meer info.

Verf trap en tafel
Op mijn tafel ben ik stapelgek! Ik heb hem ooit eens op marktplaats op de kop getikt en hem daarvoor in de auto gepropt terwijl wij daar ook nog inzaten met zijn vijven! Je kan deze uitschuiven waardoor hij ovaal wordt en je er met nog meer mensen aan kan zitten. Maar met 3 kleintjes die eten, drinken en knutselen wat de lak zo beschadigt dat ik hem helemaal kaal heb moeten schuren. Daarna is hij in de grond verf geweest en daarna 2 keer gelakt.
Dezelfde verf heb ik op de trap gebruikt. De kast is weggehaald waardoor de onbewerkte trap vol in zicht was. Ik heb ook deze geschuurd en twee keer gelakt.
Voor beide projecten gebruikte ik Flexa grondverf wit en Flexa zijdeglans lak mat ‘Morning snow’. Hij is wit wit zoals ik altijd zeg. Wit wit is gewoon echt wit en niet toch een beetje creme.
Klik hier voor meer info.

Behang
Achter mijn vitrine kast heb ik een heerlijke behangetje geplakt! Oooo wat is dit gaaf geworden. Ik schreef hier nog een uitgebreide blog over. Klik hier om die te lezen. Dit behang is van Roomblush en laat je vooral niet afschrikken door het patroon. Hij is echt super easy op te hangen doordat de banen genummerd zijn en je daardoor dus niet zelf je banen hoeft te knippen. Het enige dat je knipt is het stuk dat je overhoud aan de onderkant wanneer je behang al op de muur zit. De print komt heel gaaf uit achter deze kast en is echt mijn gezelligste muurtje uit het huis geworden! Ook hebben ze heel gaaf behang voor in babykamers en een aanrader om hier eens een kijkje te nemen.
Klik hier voor Roomblush.

Trapkast
Hahahaha ja die heb ik laten weghalen. Ik kon dit natuurlijk ook zelf gaan doen… Maar het is zo dat je bouwafval niet bij het grofvuil mag zetten in Almere. Daarvoor moest een bouwbakkie (zo heet die echt!) gehuurd worden. Voor slechts 60 euro meer kwam Just in Time mijn kast weghalen, namen zij het afval mee en veegde ze de vloer aan. Zij deden dit in 40 minuten! Ik was er waarschijnlijk 2 dagen mee bezig geweest. Dus ik ben heel blij dat ze dit geregeld hebben voor mij. De vloer hebben we hersteld met 2 banen hout die de vorige toffe bewoners hadden bewaard! Zo blij mee want daardoor hebben we de vloer kunnen herstellen ipv moeten vervangen. Want anders had ik dit niet gedaan. Elektra is door getrokken tot in de mini trapkast en we hebben zelf 2 deuren gemaakt van wit steigerhout. Wel heb ik die nog in dezelfde wit-wit kleur als de trap gelakt om geen verschil te zien. Deurknopjes met gouden bijtjes zijn van kidzsupplies.

Om eerlijk te zijn was dit natuurlijk wel een onderneming. Maar de ruimte die ik ervoor heb terug gekregen is echt een wereld van verschil!

Kleine details op een rijtje
Salon tafels: Dutchbone arabica maat L + M + S
Kinderkeukentje: Kidskraft
Vloerkleed: Zuiver
Vloerkleed kids: Doing goods
Leopard bloempot: H&M
Kandelaar met pauw: H&M
Lampje marmer: Karwei
Kleine gouden bloempotjes: H&M
Lage roze bloempotjes: Kaky
Kleibal met strijkkralen er in: Kunst van Isabel

Veel plezier met verbouwen!

Liefs,

Lot