Selecteer een pagina

Wij kregen een tof pakketje met Salcura producten. Naast dat het voor deze koude wintermaanden al erg fijn in om alle toetjes extra te verzorgen, worden er in deze producten geen kunstmatige chemicaliën gebruikt en is daarmee helemaal natuurlijk en dat maakt ze natuurlijk helemaal tof.

Deze mooie productenlijn is niet alleen maar voor de gevoelige huidjes op de markt gebracht. Zij hebben zich ook gericht op kindjes met exzceem, berg en luieruitslag. Ook voor de volwassenen is er een mooie lijn gemaakt. Nu heb ik zelf geen eczeem dus over dat deel kan ik niet oordelen. Maar zeker wel over de gevoelige huid. Ik was vroeger altijd allergisch voor parfum, inmiddels ben ik daar redelijk overheen gegroeid. Maar ik heb nog steeds wanneer ik bepaalde producten gebruik een vuur rode huid of ik krijg overal jeuk maar waar dat nou echt aan ligt zou ik nog steeds niet weten.

Mijn baby’s hebben over het algemeen een normaal huidje. Wel merk ik bij koud weer dat ze van die schrale wangetjes krijgen. Vooral Lucas gaat er dan extra aan zitten waardoor het alleen maar erger word natuurlijk… Afgelopen week heb ik de nourishing spray junior op hun toetjes gesmeerd. Dat is zoals de titel al zegt, een spray die natuurlijk direct alle aandacht krijgt. ”ogen dicht en lippen op elkaar!” dat was natuurlijk zo interessant dat ze dit het liefste 10 keer herhaalde… maar helaas, morgen weer guys! Voor de kleinste ik heb het eerst op mij eigen hand gespoten.

Zelf heb ik de face wash en de dermaspray getest. Geen rode vlekken, zachte huid en ook een fijn geurtje. Zelf ben ik vaak heel slecht met mijn gezicht reinigen want ik gooi er gewoon douchecreme op… I know… super slecht! Daarom heeft de face wash wel een goed nieuw huis gevonden hier!

Liefs,

Lot

Klik hier om meer te lezen over Salcura