Selecteer een pagina

Wie al even meeleest weet dat ik gek ben op matchende outfits! Nu hebben we een hele toffe set van Charlie Choe gekregen. Meiden match en jongens match. Voor de derde keer op rij ben ik weer super in de wolken want niet alleen de matchende printjes zijn tof, ze zitten ook nog eens zo lekker dat je er het liefste de hele winter in blijft wonen.

Deze printjes zijn onderdeel van de ”into the woods” lijn van Charlie Choe. Deze heerlijke printjes maken je al vrolijk vanaf het eerste moment dat je ze ziet. Mooi is dat de babymaatjes, tot en met maat 74, in boxpak model zijn gemaakt. Hierdoor kan je s’ nachts nog steeds super snel een luier verschonen wanneer nodig. Na maat 74 gaan ze over in de broek + shirt variant. Deze draag Isabel.

Fijn aan die is dat onderaan de pijp een boord zit waardoor de broekspijpen niet op kruipen wanneer ze onder hun deken liggen. Haha voorheen moest ik dus steeds sokken voor haar pakken en haar broek daarin stoppen zodat ze geen blote benen had… Nu springt ze zonder sokken haar bed in!

De stoffen van Charlie Choe zijn altijd al heerlijk geweest. Veel stretch, mooie kwaliteit en zelfs na 100 keer wassen zien ze er nog als nieuw uit. Ik was alles altijd op 30 graden en hang ze daarna uit. Voor dames hebben ze nu ook de woven stof, gemaakt van 100% viscose. Ik vind hem er super chique uitzien! Ik was verrast toen ik hem had opengemaakt. Heel zacht en heel fijn. Te lekker om in te wonen!

Naast deze meiden match waren de mannen ook mega blij! Je had Lucas moeten horen… ”gelukkig hebben wij geen stippen zeg… tipi’s zijn veeeeeeel cooler!”. Hahaha heerlijk vind ik dat. Die van Lucas en Philip zijn precies hetzelfde en dat maakte ons feest helemaal compleet. ”TEAM KECKEIS!” riep Isabel die wild door de kamer heen rende… genieten!

O en trouwens… meestal krijg ik Philip niet in een zelfde outfit als een kind of matchend met mij… ”we zijn toch geen ANWB koppel?” hahahaha!! Maar deze print vond ook hij leuk. Ook omdat die niet te aanwezig is. Trouwens niks mis met ANWB koppels. Als we stokoud worden samen kijk ik uit naar wandelingen in hetzelfde rode jack door de bossen πŸ˜‰

Kortom weer een dikke vette aanrader!

Liefs,

Lot

klik hier om jouw pyjama te shoppen.