Selecteer een pagina

WOW! Het is vandaag alweer 7 jaar geleden dat we zijn getrouwd. Het voelt echt nog als de dag van gisteren, ik krijg zelfs weer even helemaal die kriebels bij het zien van de datum van vandaag. Nu 3 baby’s, 2 sterren en een heleboel avonturen later ben ik alleen maar nog gekker op hem!

Gisterenavond
Ik zat de foto’s terug te kijken en ik kreeg weer even hetzelfde gevoel als zeven jaar geleden! Wat was het een waanzinnige dag. Iedereen was tiptop gekleed en na een zeer geslaagd feest rolde iedereen zijn bed in. We hebben het eigenlijk best simpel gehouden. Zijn getrouwd in kasteel de Hooge Vuursche dat die dag alleen van ons was. Daar hebben we de ceremonie, het diner en het feest gevierd. Tof was dat we de volgende ochtend nog met zijn alle aan het ontbijt zaten. Dat vond ik echt ideaal! Dat je bed klaar lag en je vanuit het feest alleen maar de trap naar boven moest hebben en in je bed kon ploffen. Hebben wij echter niet gedaan hoor… Ik heb tot 04:00 s’ nachts in het bad van die gesuikerde luikse wafels zitten eten! De dag daarna zijn we naar Bali gevlogen voor de huwelijksreis. Oooo wat was dit heerlijk!

Natuurlijk zijn er ook dingen die ik nu heel anders zou doen. Maar goed, het is natuurlijk ook alweer 7 jaar geleden. Ook schrok ik weer enorm van mijn bizar dunne lijf. Ik voelde me waanzinnig mooi in mijn bruidsjurk maar wat niemand wist was dat deze jurk 12 cm in de taille is ingenomen en dat ik ondanks dat moest inademen en borst vooruit moest steken omdat ik anders struikelde over de voorkant van mijn jurk. De kerst voor de bruiloft ben ik heel ziek geweest (lang verhaal). Kort gezegd, als Philip mij die avond niet naar het ziekenhuis had gebracht, had ik hier nu niet gezeten. Held. Nog een rede om hem te trouwen! Dat maakte dat ik zo dun was. Ik had mijn jurk al gekocht voor ik ziek werd. Desalniettemin vond ik mezelf toen prachtig. Maar als ik er nu naar kijk, vind ik mezelf echt veel mooier in een niet maat 32!

Mooi moment
Tijdens onze tweede date liepen we door de straten van Amsterdam. In de etalage van de Swarovski stonden 2 champagne glazen. De pootjes waren gevuld met steentjes. ‘‘Op onze bruiloft, proosten wij met deze glazen” zei hij. Hallooooo date nummer twee! We giechelen er toen samen om. En tijdens het proosten op onze bruiloft kwam hij met deze glazen. ”had ik je beloofd” zei hij. Om dit soort dingen ben ik zo gek op hem! Niet om het dure glazen feit. Maar om het woord houden feit.

over drie jaar
Gisteren had ik een boze dochter. Ze zag de foto’s van onze bruiloft en was zo verdrietig dat zij er niet bij mocht zijn… jah Lot, leg die maar eens uit! Ze begreep nog geen zak van mijn bloemetjes en bijtje verhaal dus ik heb het erop gegooid dat ze toen nog in mijn buik zaten. Niet dat dat werkte hoor… want toen was ze boos dat we niet hadden gewacht tot zij was geboren…

Dit alles bracht me wel op een heel gaaf idee. Isabel wil bij onze bruiloft zijn, Lucas wil al geruime tijd met me trouwen en ik zou MEGA graag ons trouwfeest opnieuw willen doen. Ik heb zoveel toffe nieuwe ideeën! Met alle mensen die ons nu lief zijn om ons heen, alleen uitnodigen wie we er echt bij willen hebben, ideeën uitwerken, misschien wel een nieuwe jurk en het aller belangrijkste, met onze baby’s erbij! #dreamingoutloud

Ja. Ik ga sparen en mood boards maken! Dat er over 2 jaar de ”save the date” kaartjes op de mat vallen en we over 3 jaar met een dochter van 8, zoon van 6 en dochter van 3 (OMG) een mega gaaf feest kunnen vieren, ter ere van ons 10 jarig huwelijk en de liefde tussen ons vijf! En daarna op huwelijksreis… #jajajaaaa

Liefs,

Lot

Op de laatste dag van de huwelijksreis, deden we iets heel bijzonders. Je leest het hier!