Selecteer een pagina

De herfst staat weer voor de deur. Een seizoen waar niet iedereen extreem lyrisch over zal zijn maar waar Lucas ontzettend gelukkig van wordt. Na een zomer lang zijn wollen mutsen te hebben verstopt heeft hij ze afgelopen week weer uit de kast getrokken. En vond hij een super toffe match bij Prenatal. Jongetje met een goede smaak!

Ik heb geen idee wat er is gebeurt deze zomer maar werkelijk de hele kledingkast van zowel Isabel, Lucas als die van Kiki is te klein. We leven nu tussen de hoogwater broeken, te kleine schoenen en de ”mama? is dit Lucas zijn broek?”... eh… nee… dit is jouw broek maar die is dus duidelijk te klein! Ik kan blijven trekken aan die rompertjes en baby broekjes, maar ergens houd het toch echt op Lot.

Dus dat betekend op zoek naar een nieuwe wintergarderobe keer DRIE! Omdat ik ook (weer) grootse plannen heb voor de woonkamer (nee ik ben niet zwanger!) reden we het bekende rondje Amersfoort. Loods5, Prenatal megastore en Ikea. Ik stond nog geen twee stappen binnen of Lucas had de mutsen al gespot.

Extra tof was dat je bij de muts een bijpassende sweater kon kopen! Die laten we dan natuurlijk niet liggen. Ook hebben ze de sweater in de meisjes uitvoering. Twinnen met je broertje! Deze set is van de nieuwe sweet petit collectie van Prenatal. Herfst kleurtjes, dikkere materialen en wat een heerlijke toevoeging aan Luc zijn mutsen en truien collectie.

Inmiddels heb ik de muts al 40 keer in een week voorbij zien rennen en dat terwijl het nog helemaal geen winterweer is… heerlijk! Kleintjes die hun eigen smaak ontwikkelen. Ondertussen shop ik nog even lekker verder voor de wintercollectie keer 3 en zal ik aankomende tijd alle toffe items blijven delen!

Deze set van Lucas shop je hier

Liefs,

Lot