Selecteer een pagina

Jaaa ik heb weer een per-fec-te twinning outfit voor jou en je dochter(s)! En nog toffer… je baby dochter kan ook meedoen. Licht roze, heerlijke kwaliteit en TE leuk op een zondag morgen aan de ontbijt tafel. Echt voor dit soort dingen kan je mij dus wakker maken!

De laatste keer dat ik schreef over de Charlie Choe pyjama’s was ik al enthousiast. Maar deze nieuwe collectie vind ik toch nog een stukje toffer dan de vorige! Ik heb zelf een lange slipdress die heerlijk over mijn benen valt als ik s’nachts eruit moet voor de baby. Isabel heeft een jumpsuit die ze niet alleen s’ nachts draagt maar ook zodra ze uit school komt en gaat spelen en Kiki heeft een boxpakje. Het baby boxpakje is er nu ook in slaapzak uitvoering, speciaal voor onrustige beentjes.

Doordat de bovenkant van de slipdress een randje van kant heeft, geeft hij een lieve maar toch volwassen uitstraling. Het is een mooi, vrouwelijk slaapjurkje. Maar eerlijk… ik heb er ook al meermaals de hele ochtend in doorgebracht… Uitgebreid ontbijten en lekker blijven hangen met die kleintjes buiten in het ochtend zonnetje in de tuin. Ik voel me hier heel fijn en comfi in.

Ik merk dat ook Isabel hier echt van geniet. Je had haar moeten zien toen ik het pakketje openmaakte… grote ogen en gejuich toen ze zag dat niet alleen zij dezelfde had, maar dat ze ook dezelfde als haar zusje had gekregen. Jut en Jul. ”de meisjes hebben de roze he mam! TEAM MEISJES” klonk er uit de slaapkamer… Het is maar goed dat Philip en Lucas ook matchen!

Mooi aan Charlie Choe is dat het gewoon ontzettend mooi blijft hoe vaak je het ook wast. Het is een hele mooie kwaliteit stof en de printjes zijn echt om op te eten! Vorig seizoen gingen we in de suikerspinnen. Dit seizoen hebben we de roze, grijze vlindertjes. Het kant op de volwassen variant maakt hem helemaal af! Let goed op tijdens het bestellen. Ik draag op de foto’s een maat XS die valt als een maat 36. De baby en kindermaatjes vallen prima op maat. Kiki draagt een maat 62/68 en Isabel een maat 122/128. Voor Isabel heb ik hem ietsje ruimer genomen omdat Isabel kennende ze deze bij wijze van nog uit de was vist omdat ze hem zo leuk vindt… Zo kan je hem wat langer dragen en inderdaad… dit heeft ze al meermaals gedaan!

Naast dat dit gewoon een super match is voor jezelf en je dochter(s), is het ook een heel gaaf cadeau! Voor moederdag bijvoorbeeld. Dus vaders van dochters… weet je het even niet? Dit is een dikke vette TIP! voor 13:00 besteld? Morgen in huis. Dus ruim op tijd voor moederdag!

Klik hier om ze te bekijken!

Liefs,

Lot!