Selecteer een pagina

De aller grootste ergernis aan een diaperbag, tevens ook de rede waarom ik ze niet meer kocht, is dat ze altijd ontzettend groot zijn en ze ALTIJD van je stuur glijden. Continu liep ik te hijsen en na een tijdje propte ik hem onderin mijn wagen omdat ik het zat was. Heel onhandig. Ook vond ik ze vaak een beetje suf of veeeeeel te fel gekleurd. En toen kwam Cowboysbag met deze toffe tassenlijn! Met de clips om je tas aan de wagen te hangen zonder dat die afzakt!

Belangrijk aan een goede luiertas is natuurlijk dat je al je babyspullen + kleine spullen van jezelf erin kwijt kan, maar ook het uiterlijk is belangrijk. De combinatie van stoer en handig hebben ze hier perfect gecombineerd. Ik hang niet zo snel een fel gekleurde colour blocking tas aan mijn kinderwagen… Dat past totaal niet bij mij, maar ook niet bij mij kinderwagen. Ik vind het tof als alles een beetje matcht met elkaar. Jaa you know me! Deze nieuwe lijn is uitgebracht is het zwart, cognac en het grijs dat je terug ziet op mijn foto’s. Ik twijfelde enorm tussen cognac en grijs… maar omdat de binnenkant van mijn kinderwagen helemaal grijs bekleed is, ben ik toch voor grijs gegaan. Ook lekker fris voor nu de zomer maanden eraan komen.

Gaaf is dat hij gewoon een super stoer uiterlijk heeft! Dat maakt dat ik hem zeker nog zelf ga en kan gebruiken wanneer mijn baby geen luiers meer nodig heeft onderweg. Alle tassen zijn van het mooie leer gemaakt als dat je al gewend bent van Cowboysbag. Hoe langer je hem gebruikt, hoe mooier hij vaak wordt. Doordat het leer een gedragen look krijgt op die manier. Juist doordat je hem ook na de baby tijd nog perfect kunt gebruiken vind ik dit een hele mooie investering! Ook gaaf om cadeau te krijgen of te geven met alle meiden voor de babyshower van je zwangere vriendin!

Dit is model ”Tortola”. Hij hangt super aan het stuur van je wagen, je kan met 1 hand overal bij, plus mijn 15 inch laptop past er ook in! Maar naast deze hebben ze nu ook de leren rugzakken! En die zijn ook echt heel gaaf! Helemaal van nu, hip en ook als je zonder je baby op stap bent is dit echt een eyecatcher! Het is dat ik meer een handtas type ben, maar anders…

Afgelopen weekend heb ik hem uitgebreid getest tijdens een van mijn shop tochten… Omdat er enorm veel vakken in zitten kon ik alles fijn uit elkaar houden. Ook hebben ze er een bijpassend verschoonmatje in gestopt! (en ik ben gek op bijpassende dingen!) Ik vond hem heel gaaf staan bij al haar spulletjes en het fijnste van alles was dat ik geen een keer mijn hengsel heb hoeven ophijsen! Door de leren straps die je aan je stuur vast maakt en bevestigt met een clip aan je tas, blijft hij zelfs hangen wanneer je druk naar je portemonnee zoekt. Doordat je hem kan dicht doen met de rits, kan je hem ook veilig afsluiten tijdens het shoppen.

Ik ben altijd al een fan geweest van de tassen van Cowboysbag en met de komst van deze lijn inclusief de bijbehorende straps, maakt dat ik ze iedereen zal aanraden! Een hele gave look gecombineerd met alle handigheid. Kortom de ideale diaperbag!

Klik hier om de hele collectie te zien!

Liefs,

Lot!