Selecteer een pagina

OOOOOOOOO ik word er langzaam een beetje zenuwachtig van… Nog maar 7 weken… Maar over 4 zou ze er al klaar voor zijn… Al hoop ik dat ze nog minimaal 5 weken blijft zitten, dicht bij mij!

Die cliche zin ”het gaat zo snel!” is inderdaad waar… nu vind ik dat nachten waarop ze ziek zijn, de hele boel onder spugen of nachten lang kunnen huilen nou totaal niet snel gaan… maar over het algemeen gaat het inderdaad ZO ENORM snel!

Ik vind het SUPER spannend. We leggen de laatste hand aan de babykamer, denk na over mijn geboorteplan en gaan langzaam de dingetjes afstrepen. Ook groeit mijn buik zo heerlijk rond! Ik schijn ook een sticker op mijn rug te hebben die zegt ”vertel mij even dat ik dik ben’‘… zo hoor ik geregeld ”NOU jij kan ieder moment bevallen he!” of ”JEETJE WAT EEN BUIK!!!!” al schreeuwend en wel door een winkel heen….. jah… weet je… in die enorme buik groeit een baby… Ook al was hij drie keer zo groot, kon ik niet meer lopen en paste ik alleen nog maar lelijke witte leggings, dan had ik hem nog steeds willen hebben. Maar even voor de volledige info… die buik in kwestie, is precies zoals hij moet zijn 🙂 . En voor de nieuwsgierige lieverds… het is nu Lot  + 9,5 kilo. (jajajaaaaaa en ik weet dat als mijn donut craving nog lang aanhoud, het straks Lot + 40 kilo gaat zijn 😉 )

Twijfels: Over een geboorte fotograaf. De plaatjes die zij schieten zijn zo enorm mooi! Maar tegelijkertijd moet ik er niet aan denken dat er iemand met een lens mijn ”war zone” fotografeert… Daarom dacht ik, net na de bevalling, wanneer de hechting zijn gedaan en je niet meer met je benen in de lucht ligt… Lijkt het mij wel heel gaaf! Is er iemand die daar ervaring mee heeft?! Inmiddels heb ik wel besloten in het ziekenhuis te bevallen. Dat ritje met een ultra zenuwachtige Philip in de auto vind ik altijd zo hilarisch! Dus het zullen dan wel ziekenhuis foto’s worden. Of hebben jullie zelf foto’s gemaakt? #needhelp!

Cravings: Suiker donuts… en dan niet eentje… en (WHAHAHA) Appelsap!

Anti: mensen die in een winkel schreeuwen dat ik wel EXTREEM dik ben geworden en groenten… en van die groentes baal ik echt! Ik prop nu van alles in de blender samen met een hand aardbeien en drink het op met mijn neus dicht…

Mijlpalen: Ik kan inmiddels echt niet meer mijn teennagels lakken… iets wat wel moet gebeuren want ik wil straks wel met mooie rode tenen bevallen! Ik kijk Philip even lief aan van de week!

Deze week to do: geboorteplan afmaken, rustig aan doen want de harde buiken zijn soms wat teveel, kamertje opruimen en natuurlijk deel ik die dan ook met jullie!

Ik ben enorm blij dat het goed gaat. Bang nog altijd en zal ik blijven, dat is logisch. Ik geniet EXTREEM en ookal schopt ze mijn blaas en ribben geregeld helemaal beurs… ik zou dit voor geen GOUD willen missen.

Liefs,

Lot!