Selecteer een pagina

Jaa eindelijk weer een nieuwe blog! Dit is alweer week 29… Zo dichtbij maar ook nog zo ver weg. Vanavond intake met het kraamzorgbureau, het huis is halverwege de verbouwing en mijn vergeetachtigheid loopt nu wel de spuigaten uit…

Hoi zwangerschapsbrein…
In tegenstelling tot wat iedereen denkt bij de komst van een derde babytje, voelt het af en toe net alsof het de eerste is… Ik zou niet weten wat ik de vorige keren heb besproken tijdens zo een intake… Ik google echt ALLES… Je zou toch denken dat ik het nu inmiddels wel zal hebben onthouden. Maar neuh… ”zwanger en sojasaus”, ”zwanger en MEGA warm douchen” en ”wat te doen aan vlekken op mijn benen zwanger” worden geregeld opgezocht. Alsof die dingen zullen veranderen in week… nee… maar mijn brein slaat het niet meer op. Laat staan wat ik nog weet van de kraamzorg… Gek genoeg onthoud ik nog wel waar ik mijn dubbele chocolade cookies heb verstopt zodat niemand ze vind in dit huis…

Deel 2 van 389…
Ook had ik mij opgegeven om lampionnen te maken op school bij Isabel. Nettjes in mijn agenda geschreven ”dinsdag middag lampionnen plakken” want ik weet inmiddels dat post it’s op mijn voordeur niet werken. Oppas voor Lucas geregeld zodat ik twee handen vrij zou hebben voor trappelende het-is-nog-lang-geen-sint-maarten-maar-we-gaan-er-voor-over-enthousiaste-kinderen en had mijn werk eromheen gepland. Maandag middag gaat mijn telefoon… ”Hoi Lot… je zou toch lampionnen komen maken vandaag?” VANDAAG?! IS DAT VANDAAG?! riep ik geschrokken terug… alsof de juf me zou bellen als grapje… even serieus Lot… Get your hersenpan together… ”ja dat is vandaag” zei ze grinnikend… ”OKE OKE OKEEEE ik ben er met 10 minuten” Ik schiet naar beneden, trok Lucas uit zijn middagdutje, race naar school en heb heerlijk bezweet met een knalrood gezicht nettjes alle lampionnen in elkaar geplakt. Nadat ik 100 keer excuses had gemaakt, want ik vind het altijd zo VRESELIJK irritant als je op iemand rekent die er dan niet is, moesten ze keihard lachen en hadden ze het ultieme excuus voor mij verzonnen ”joh! je hersenen zitten gewoon even tijdelijk in je buik!” HAH! Die hou ik erin πŸ˜‰

Lievelingscraving: Loempia’s, dubbele chocolade cookies en perensap! Geen appelsap…

Anti’s: Stinkkaas, dat irritante stofzuiger snoer dat NOOIT meer helemaal nettjes de stofzuiger in gaat en ei. Nog steeds ei.

Mijlpaal van de week: We hebben haar naam helemaal klaar! Zijn het erover eens en er beide verliefd op! Ik heb de piepschuim letter al in huis om hem aankomende week te bekleden met 300 bloementjes. Zoo spannend!

Status verbouwing: Inmiddels is de babykamer ook een babykamer aan het worden en slapen wij op zolder. Eigenlijk wou ik dat nog even uitstellen want ik had nog geen gordijn voor het raam en aangezien ons bed pal daaronder staat, leek mij dat niet zo een tof plan. Maar eenmaal boven, slaap ik onder de sterren en zie ik de maan… Ik denk dat ik het gordijn voorlopig nog even uitstel, super lekker dit!

Verbouwing aankomende week: plinten… maar bij wie zijn die plinten ooit in 1 keer geregeld…?! + meubels neerzetten.

Ik geniet zo enorm. Het maakt me niet uit hoe hard ze trappelt ‘s nachts, met liefde droom ik weg daarbij liggend onder de sterren. 11 weken klinkt zo dichtbij, maar ook nog zo ver weg… want hoe eindeloos ik ook geniet en mij verheug op haar komst, ik ben nog altijd iedere dag op mijn hoede… let nog steeds als een gek op alles wat ik eet en ben ik nog steeds bang haar te verliezen voordat ik d’r met een kloppend hartje op de wereld mag zetten… Maar hey… ik denk dat een moederhart dat altijd doet, alleen staat de een er vaker bij stil dan de ander πŸ™‚

Liefs,

Lot!