Selecteer een pagina

”JAAA laten we lekker ALLES opruimen vooral weggooien!!” De opruim/uitzoek kriebels zijn doorgedraaid… maar is het niet een beetje vroeg voor nesteldrang?! Als ik nu al als een zotte door alle spullen ga… ben ik benieuwd hoe het er in januari uit ziet… als we dan nog spullen hebben… ๐Ÿ˜›

Week 18
Ik zei het al… Het klinkt zo dichtbij, maar toch ook nog zo ver weg… Ik krijg er steeds wat meer vertrouwen in. Vooral nu ik haar zachte bewegingen door mijn buik voel gaan, kan ik wegdromen bij het idee straks haar erbij te hebben. Inmiddels hebben we 2 roepnamen die je nou niet echt mooi achter elkaar plakt… Maar die zal zeker in de aankomende dagen opeens daar zijn!

Bijzonder gedrag
Ik wil ALLES weggooien of opruimen… zo heb ik de hele vliering leeg getrokken en werkelijk alles uitgezocht… De Marktplaats advertenties zijn op het moment voor 90% van mij.. hehe… vervroegde nesteldrang? Bestaat dat? Ik heb gewoon zin om te verbouwen, denk dat dat het is ๐Ÿ˜‰

250 gram en 22 centimeter… zo groot als een zoete aardappel zei de app… Beetje gaar altijd dat vergelijken met voedsel, maar ondertussen krijg je er wel een beter beeld bij. Ik had gisteren een heerlijke impuls aankoop… waarbij ik 11 euro uitgaf aan een baby foto bewerkingsapp… wel een tof programma en daarmee zeker het geld waard maar of ik er goed over na had gedacht… nee. Of ik er blij mee ben nu…? Ja! #babypics

Lievelingsvoedsel
Tjah… eh… mijn sushi van deze week… Ik had weer aardig wat uurtjes in de keuken doorgebracht. Mijn baby’s waren aan het huilen alsof het huis was ingestort… dus na hun ”sushi in een kommetje” heb ik ze heerlijk naar bed gebracht (18:30)… om 07:30 de volgende ochtend werd men pas wakker… wat is dat toch met vroeg slapen tot laat, en laat slapen tot ZEER vroeg en om 05:00 paraat staan voor het ontbijt?! Anyway… Ik maakte er een huis date van… stuurde Philip een app dat we uit eten zouden gaan in eigen huis, hij mij een keer na 18:00 uur in iets anders zou zien dan de jumpsuit waarmee ik afgelopen 18 weken getrouwd ben en dat we zonder telefoons (alleen noodgevallen voor zijn werk) even samen zouden eten. Dekte de tafel mooiย en jongens… ik droeg gewoon een normaal jurkje… mijlpaal… ๐Ÿ˜‰
Verder nog steeds:
– Stroopwafels
– Cola zero (had gewone gehaald… maar holy moly… niet te drinken!)
– Avocado sushi… beetje rot om dat ”even snel” te pakken alleen…

Anti voedsel
– KIP
– EI
– Vlees… kan geen vlees meer zien… alleen saucijzenbroodjes… #kanslooslot

Actie van de week
Voor een godsvermogen aan pyjama’s besteld voor het hele gezin… echt COOL want Lucas en Philip hebben dezelfde en Isabel, baby Hazel en ik hebben dezelfde! DAT IS TOCH TOF?!… geen impuls aankoop… Maar gewoon wel overwogen, goed overnagedachte, briljante, bizarre uitgave ๐Ÿ˜‰ Ik wil straks wel een foto op het kraambed compleet in outfit met zijn alle…
Philip: Je geniet hier echt van he… jij altijd met je maffe dingen…
Lot: JAAAHAAA en toch hou je van me…
Philip: Juist daarom hou ik van je!

Aankomende week
Misschien dat Philipย een klein schopje kan opvangen, iedere keer als ik haar voel en Philip zijn hand op mijn buik legt is ze weer rustig… Maar ik snap het wel… ik word ook heel rustig van hem ๐Ÿ˜‰

Liefs,

Lot!