Selecteer een pagina

OEWH week 17! En WOUW wat geniet ik van die groeiende buik + billen + nu al uit de kluiten gewassen borsten… wat smaken die kaas pizza’s toch HEERLIJK en wat word ik blij van Isabel en Lucas die al helemaal een beeld hebben bij het mega grote zus en grote broer worden.

Week 17
Klinkt al best ver he…? Ik wil haar zo graag ECHT voelen en dat ze me helemaal bont en blauw trappelt. Zo een lekker uitstekende hiel weet-je-wel… dat je je afvraagt of je huid het nog wel trekt! Dat soort taferelen… Zo af en toe komt er een kriebel door mijn buik en vraag ik me af of ze het nou is of niet… Die kriebel maakt me zo gelukkig!

Ze schijnt nu 20 centimeter en 200 gram te zijn volgens de ouders van nu app. Wel grappig dat ik nog steeds iedere dag de tip van de dag lees.. terwijl ik precies dezelfde app had tijdens de zwangerschap van Isabel en Lucas. Bizar… maar ik ondanks dat ze baby 3 is, wil ik ook weer een dagboekje voor haar maken. Trouwens een hele toffe gezien!

Nieuw!
– Ik kots niet meer… en gek genoeg maakt dat soms dat ik me zorgen maak… Dombo… wie wil er nou kotsen…?! Nou ik… tot ik haar kan voelen… even een soort bevestiging dat de babyhormonen en baby het nog goed doen.
– De vega filet word minder populair…
– De sushi eetlust word weer sterk… dus het word weer draai tijd aankomende week..

Top 3 voedsel
– Appelflappen… ai… ze blijven in de smaak vallen
– Perensap…+ vier soorten kaas pizzaaaaaaaaa
– Broodje kroket

Top 3 anti
– Oude zweet lucht van niet gedouchte mensen… al weet ik niet of je hier zwanger voor hoeft te zijn… ik heb er al zoveel om me heen gehad… nekkend stond ik in de rij bij de efteling… zo een plek waar je dan ook niet kan vluchten weet-je-wel…
– De muis onder mijn koelkast… hoe goed ik ook schoonmaak en mijn kinderen instructies geef boven hun bord te eten… ik heb een muis… hij woont anti kraak onder mijn koelkast… Ik heb er 3 keer eerder een gehad en ze alle drie (met hulp van schoonvader en man) gevangen + netjes vrijgelaten 80 straten verderop… Ik maak er weer een klopjacht van want hij MOET uit mijn huis… daarna laat ik ALLES dichtkitten denk ik…
– Kipfilet. Alles wat gemaakt is van een kip. Zelfs Duplo kippen, scoren momenteel geen punten.

Actie van de week

De controle vanmorgen was prima. Lage bloeddruk wat vast ook verklaard dat ik soms mijn evenwicht verlies en sterretjes zie wanneer ik snel ga staan… Tip: cup-a-soup. TOP! Dat gaan we doen!

Deze week niet extreem veel gekocht, wel extreem veel in mijn winkelwagentjes zitten… gisteren alles even naast elkaar gelegd zodat ik precies weet wat we nog ”nodig” hebben en wat niet (maar ik waarschijnlijk wel koop)… O! JA! En verder met de babynamen…!

Fijne dag lieverds!

Liefs,

Lot!