Selecteer een pagina

Vandaag iets heel leuks! Afgelopen week kreeg ik een gaaf cadeau van Love, Peace & Joy. Een hele toffe webshop vol mooie items! Ik laat jullie vandaag dit bomberjack zien van Ato Berlin, die je kan scoren bij deze heerlijke webshop!

Ik ben gek op jasjes die ik overal bij kan combineren. Het liefste met een beetje pit die, een in eerste instantie ”saaie” outfit, compleet weet te stylen. Basic outfits worden daarmee in een keer totaal anders… Eerlijk is eerlijk… Ik kan soms best even inspiratieloos zijn, als een zombie voor mijn kast staan… en het liefste mijn lange grijze jurk uit de kast pluk… Heerlijk vind ik het dan om er en een jack overheen te gooien dat niet laat zien dat ik inspiratieloos was deze ochtend 😉 1-0 voor mijn jasjes collectie…!

Zaterdag waren we op het foodtruck festival in Amersfoort. Wat een HEERLIJK sfeertje hing daar! Maar omdat ik niet met mijn jurkje door het natte zand wou baggeren en zo niet relaxt achter mijn enthousiaste kinderen aan kon rennen, koos ik toch voor mijn zwarte jeans… Lekker saai Lot! YEP… Maar daarbij had ik mijn nieuwe jasje aan… Ik kwam even later naar beneden en Philip zegt ”wow, tof jack… nou als jij je best hebt gedaan… dan ga ik ook maar even wat anders aan doen…” WHAHAHA missie geslaagd!

Ik kreeg het pakketje bizar snel binnen, donderdag ochtend verzonden, donderdag avond ontvangen… en geloof het of niet maar hij kwam per fietskoerier! Hoe tof is dat! Er stond een meneer in fiets outfit voor mijn deur en ik geloof dat ik heel stom heb gekeken… Respect voor het rondfietsen met pakketjes in de warmte… echt WOUW…. Ik wou hem eigenlijk wat te drinken aanbieden, zo onder de indruk was ik… Mega vriendelijk en heel mooi dat ze alles zo groen kunnen verplaatsen. Hele mooie, snelle wijze waarop Love Peace & Joy je pakketje verzend.

Ook al weet je wat erin zit, ik vind uitpakken een van de leukste dingen. Vooral als ze het verpakken met papier en stickers… Mooie flyer er bovenop en alles vanaf bestelling tot aan het daadwerkelijk dragen, is op zo een positive manier gedaan. Heel persoonlijk en daardoor word ik er extra blij van!

Dit jack heeft 2 flamingo’s op de borst (ben GEK op flamingo’s!), een boord aan de onderkant en bij de mouwen en de binnenkant is gevoerd met een heerlijke zachte stof waardoor hij ook fijn zit met alleen een hemdje eronder. Ik draag hem op de foto’s is een maat S. Mooi vind ik dat de flamingo’s niet zijn geprint, maar erop zijn geborduurd. Dat geeft een veel mooiere uitstraling. Stof voelt zwaar en je weet dat je een top kwaliteit jack in je handen hebt. Ik vind hem heerlijk en draag hem met heel veel plezier!

Mochten flamingo’s nou niet helemaal bij je passen, dan hebben ze hem ook nog in het licht roze met witte eenhoorns, een zwarte uitvoering met witte eenhoorns en een groene met gekleurde zwaluwen. Echt waar.. Als je wat Love Peace & Joy in je kast wil, dan slaag je bij deze gave webshop ZEKER!

Shop hier je flamingo jack! Of bekijk de andere uitvoeringen.

En vergeet ze vooral niet in de gaten te houden op Facebook en Instagram voor heerlijke nieuwtjes en toffe kledingkast items. Dank je wel Love, Peace & Joy, mijn kledingkast wordt mega vrolijk van jullie!

Liefs,

Lot!