Selecteer een pagina

Zwangerschapsperikelen… Naast de voedsel voorschriften die ik al met jullie heb gedeeld, vraag ik mij zo nu en dan af (Philip iedere minuut van de dag) hoe ik toch steeds op van die briljante ideeën kom… vaak middenin de nacht… of wanneer ik sta te koken… over het woord briljant word vaak nog wel gekibbeld… Ik vind het briljant… Philip meer irritant…

Voorbeeld 1
Mijn woonkamer muur is groen. Past prima bij de rest van de inrichting. Maar opeens is prima, niet goed genoeg… want de muur in kwestie zou er (naar mijn mening) echt WAANZINNIG uitzien in het licht grijs… lekker fris! (Philip: lekker saai). Het was al bijna met mijn verf kwast naar de Gamma gerend… maar ik bedacht me dat ik mijn muren vaak 4 keer verf voor ik tevreden ben… niet vier keer dezelfde kleur hoor… nee nee… 4 keer (in 24 uur) een andere kleur. Nu ben ik zwaar in discussie met mezelf (maar vooral met Philip) of ik dat grijs erop zal gooien, of toch maar niet… Trouwens wel een mijlpaal… normaal had het er al lang en breed opgezeten… en denk ik nooit na voor ik begin met verbouwen.

Voorbeeld 2
Ik heb MEGA zin om de zolder te witten… en dan niet alleen de lange muur, nee ALLES! Zullen we anders ook het tapijt van de trap af trekken en die meenemen?! en wat dacht je ervan om anders ook direct de kozijnen te doen?! Ik scoor momenteel niet veel punten begrijp je…

Voorbeeld 3
”wat dacht je van de vloeren?! Dan halen we alle vloeren eruit en leggen overal WIT hout!!” Op de eerste en op de tweede verdieping. OOOOO ik doe ondertussen een dansje in de kamer! De zolder vloer is echt, nettjes gezegd, aan vervanging toe… wat betekend dat hij eigenlijk gewoon echt verrot is… stukjes missen, sluit niet meer aan, gewoon klaar voor stort of om te gebruiken als ondervloer. Over dit plan zijn we het trouwens wel eens!

Voorbeeld 4
Die bank moet echt gereinigd worden… Als assepoester zit ik iedere twee maanden op mijn knieën die bank te boenen en jaag ik er 4 flessen HG tapijt reiniger extra sterk doorheen. Goed spul, dat klopt. Maar guys iedere twee maanden he… Toen hij net nieuw was zat er een afstotende laag op.. iedereen die erop ging zitten, werd eraf gegooid. Nee flauwe grap 😉 Toen werden vlekken, geen vaste vlekken en heb ik zelfs een glas rode wijn eroverheen gegooid en er met water weer uitgekregen. Maar nu vlekt zelfs water als een malle. Dus zullen we hem laten reinigen?! Dan gooien ze ook weer een nieuwe laag eroverheen!!

Voorbeeld 6
Wat dacht je van de schuttingen schilderen en de schuur en de poort en het frame van de stranddoeken…?!

Voorbeeld 5
Heb je dat stukje land gezien op de bahama’s…?!

Een zwangerschap gaat (hier) samen met een verbouwing… 😉 Maar of dit een zwangerschapsdingetje is of dat ik gewoon MEGA enthousiast, creatief, vol heerlijke spontane ideeën zit is de vraag…

Liefs,

Lot