Selecteer een pagina

Weekly Photo diary! Een week in foto’s… nawh niet alles op de foto… ik bespaar jullie de foto’s waarop ik druk aan het typen ben πŸ˜‰

Zondag 30 juli – Omdat ik ECHT geen sushi durf af te halen omdat ik bang ben dat iemand het tegen de zalm heeft aangehouden en ik dan vieze vis bacteriΓ«n opeet… Steek ik zo nu en dan een middag in het draaien van mijn eigen sushi. Vaak heb ik geen trek meer tegen de tijd dat het af is.. Daarom begin ik vroeg, laat het even in de koelkast staan en een paar uur later schuif ik alles moeiteloos naar binnen. Ik ben geen vis lover, dus vega sushi it is! (+ kip voor Philip)


Omdat de baby’s niet houden van zeewier, maak ik voor die twee altijd sushi in een bakje… ik kook gewone rijst en leg dat als bodempje in het bakje. Sliertjes komkommer zoals je ze ook in je eigen rol zou doen, zoete omelet rolletjes waar ik nu eindelijk een beetje handigheid in krijg en kip reepjes. Het feit dat het reepjes zijn en ik ze laat eten met (vastgebonden) sushi stokjes, maakt dit MEGA interessant. Dan op je billen aan de lage tafel en smullen maar!


We zijn Isabel leren fietsen want ”ik wil ook op twee wielen mam!!” maar wel alleen als zij er zin in heeft… Het ene uur is standje 2 HEUL spannend… en het andere uur sta je gewoon weer met je kont in overvolle schuur om ze terug op standje 1 te zetten… Maar HEY who cares?! Ik heb je liever met je handjes om mijn middel achter op mijn fiets meid!

Maandag + dinsdag vol aan de bak- woensdag 2 augustus – je eigen fruit uitzoeken bij de EkoPlaza. Zometeen echo!!

Je bent een meisje!! Omdat ik het leuk aan familie en vrienden wou vertellen heb ik eerst foto’s gemaakt met ze. Ook even getwijfeld of we het lekker nog even voor ons zouden houden… want je kan zeggen wat je wil… maar er hangt een soort van magie over dat soort geheimpjes… net als dat moment waarop nog niemand weet dt je zwanger bent… zo tussen jullie.


Ja ja… volgende keer strijk ik mijn fotodoek beter… I know… Was te enthousiast… Ik kreeg precies vier mooie foto’s van ze… daarna rende ze nar de deur omdat hun buurjongetje jarig was en een pannenkoeken feest gaf. Dus ”een keer lachen dan gaan we!” en TADAAAA!!

Feestje in kwestie! Rondrennende kids + pannenkoeken + coole decoraties = 3 extra wasjes en HAPPY kids! Job well done buurvrouw πŸ˜‰

Drie keer raden wat er is blijven liggen en wat er is opgegeten… YUP! Dag pannenkoek! Maar joh… er is meer in het leven dan alleen maar broccoli…!

Donderdag 3 augustus – Je geboortepakje bestellen en heel even de zara in duiken… over de baby meisjes afdeling. Trouwens ook gek op de lampjes van a little lovely company!


En even de prenatal door… waar ik natuurlijk weer Lucas ”kwijt” was… even voor de duidelijkheid… gelukkig ben ik hem nooit echt kwijt… maar zolang ik ”Luuuucaaaas waar ben je nou?!” roep, blijft hij super stil ergens zitten en kijk ik rustig rond πŸ˜‰ Hij de grootste lol want ik zie hem niet… en ik geen verveelde baby! Win-win!


Vrijdag 4 augustus – WORK TO DO. Maar wel heel leuk werk! Bezig geweest met de voorbereidingen van het nieuwe pand van Dance To The Point! Ondertussen knutsel ik met 1 hand play doh koekjes in elkaar.

Zaterdag 5 augustus – Babykleertjes kijken met Philip! + lunch bij CHOC. Daar waar ik bedankte voor een chocolade brownie en de bonbons straal voorbij liep… freaky shit dit!


Luc sliep…


Perfecte keuze meid!


Bij gebrek aan chocolade eetlust… wat best bizar is… hebben ze ook heerlijke hartige lunch gerechten! Hele leuke tent dit! Batavia stad en volg dan de ”CHOC” borden.

Daarna even lekker dik doen in de paskamer van Noppies. Dat buikkussentje heb ik niet nodig hoor… dat kont kussentjes trouwens ook niet…


En weg gedroomd in de Tumble ‘n dry… HEERLIJK dit!

Ik heb je broertje en zusje zelf laten uitzoeken wat zij mooi vonden voor hun baby zusje!

Zondag 6 augustus – Bij tijdgebrek… nagels lakken in de auto! Nadat ik een WAANZINNIG goed plan had om een nieuwe tafel te kopen… en Philip het eigenlijk ook wel tof vond… reden we spontaan naar Amersfoort… Ook even een nieuwe bak voor mijn Bugaboo bestellen… want ik was zo ”slim” om de hele bak in de wasmachine te proppen… die kwam er dus gebroken uit… en wat blijkt sherlock… die plastic niet-te-buigen-plaat kan er dus gewoon uit… nou top! Fijn! Ik heb een limited edition… waarvan ik de bekleding dus niet zo makkelijk meer koop. Ik bugaboo bellen, die overigens onwijs vriendelijk zijn. Verhaal verteld… beetje verdraaid want ik voelde me echt DOM dat ik hem in de was heb gepropt… dus heb ze vertelt dat mijn man er iets bovenop had gezet in de auto… (HAHAHAHA sorry not sorry Philip!) Iedereen die iets wil nabestellen met een limited wagen. Met het frame nummer kan je je bekleding opnieuw bestellen bij een prenatal. Wel MOET je je wagen meenemen, om te ”bewijzen” dat je ook echt deze uitvoering hebt. Dit is zodat alle voorraad alleen nabesteld kan worden door de klanten met deze wagen. TOP oplossing.

Ondertussen even een tekening maken voor hun zusje…


En daarna die nieuwe tafel ophalen… TOF DING! Maar of ik hem hou is een tweede… Daarom nu twee tafels in mijn woonkamer… zodat deze besluiteloze Jim het per dag kan bekijken… er wint er uiteindelijk vast wel een toch…?!

Oordeel zelf… πŸ˜‰ hiervoor stond er een rechthoekige… en bij gasten kan ik hem 1.70 maken! Oke… Hmm… ik geloof dat ik al besloten heb…

Liefs,

Lot