Selecteer een pagina

Woouuuwww… We zitten al in week negen… en wat ben ik heerlijk zwanger! Daar waar ik eerst nog vrij weinig doorhad ervan, zet ik nu af en toe even het huis op zijn kop omdat er iemand met sterk ruikend voedsel langs loopt… Of een bbq aansteekt in mijn zone… mijn zone is trouwens tien kilometer om mij heen.

Ik zou het WAANZINNIG vinden als de Mac Donalds tot februari die plakkerige, vieze, dubbele cheeseburgers terug op hun kaart zouden plaatsen… Ik zei al: ik beloof dat Philip er minimaal 4 per week komt halen voor mij 😉 Nu maak ik ze zelf… Maar aan de andere kant… ik krijg helemaal niks meer weg… Dus die 4 per week ga ik vast niet halen… het gaat vaak zo: ik heb een opwelling van wat we gaan eten, ik ga het maken/halen maar zodra ik het heb stinkt het en heb ik er geen trek meer in… dan toch maar weer terug naar mijn zwangerschapsbasics… tomaten met mozzarella… Mijn hele koelkast ligt vol… HEERLIJK! Net als bevroren kersen…

Mijn favoriete plek is de douche… daar ruik ik alleen mijn eigen douchegel… inmiddels is mijn verzameling fors gegroeid… u heeft keuze uit het hele Etos + Rituals assortiment… Chocolade lust ik niet meer… (HOLY SHIT er is echt iets mis met mij) en mijn broeken hebben tegenwoordig een elastiekje nodig. NU AL?! Riep ik vol ongeloof voor de spiegel… het kan niet dat dit alleen baby is… ik eet duidelijk teveel mozzarella en tomaten. Maar HEY who cares… !

Als ik op mijn rug lig, voel ik ”iets”… Maar Lot… dat ”iets” is dat zo gewenste babytje van jullie… nou niet het babytje… maar alles wat beschermd en zorgt dat het groot en sterk word. Ondanks mijn heerlijk idiote dingen, vind het nog steeds lastig om te geloven dat het goed gaat met ons en je aan het groeien bent. Stom he… Ik kijk ENORM uit naar de volgende echo… want met iedere goede echo durf ik er meer op te hopen…

Dromend zat ik op de bank met mijn bakje mozzarella en mijn neus dicht… want iemand in de buurt vond het leuk om iets ongelooflijk ranzigs te bbqen waardoor mijn hele huis stonk…. Ik keek de foto’s terug die ik in Loods5 had gemaakt en waar ik je babykamer zo een twintig keer opnieuw heb in gericht. Philip is aan het zappen… zo lekker irritant van zender naar zender en dan drie films tegelijk kijken weet-je-wel… onmogelijk voor mij… maar een man schijnt het te kunnen. Geloof er geen hol van… het is vast gewoon een plannetje zodat ik geen ”one born every minut” kan kijken… maar goed, ik ben zo gelukkig als ik aan je denk klein boontje…

EN TOEN de Lidl reclame… Waarbij die meid haar vader een ”papa” short gaf toen ze klein was en nu eentje met ”opa” geeft om haar zwangerschap aan te kondigen… niet dit verhaal, maar die gelukkige ogen van die man maakte me spontaan aan het huilen… ZO LIEF!! Maaaaaar ik ben geen zacht gekookt ei… ik huil niet om reclames… hehe… dus ik stond even op voor een mozzarella refill en haalde meteen even de tranen uit mijn ogen toen ik achter de koelkast stond 😉 Ja… jij kan drie films tegelijk kijken… en ik… ik kan reclame kijken zonder te huilen… #onzetvskills

PS: Ik vertrouw er nu zeker op dat die hormonen hun werk goed doen!