Selecteer een pagina

POEWH ik zweette peentjes vanmorgen… De aller eerste echo… Nadat ik met veel moeite een cracker naar binnen had gewerkt, gooide ik die er nog even spontaan uit voor ik de deur uitging… Met gemengde gevoelens, zakje op mijn schoot en mijn raampje open reed ik naar de verloskundige…

YESS de deur staat open! Frisse lucht… Aangezien ik er de afgelopen dagen achter ben gekomen dat echt ALLES in deze wereld geur heeft waarmee ik op het moment niet heel goed kan dealen, was ik blij dat ik onder het genot van een briesje kon gaan zitten duimen in de wachtkamer… frisse (koude) lucht en frambozen Source zijn mijn twee favo dingen momenteel!

ZO blij hier te zijn, zo bang om hier weer weg te gaan zonder baby… Enorm dubbel. Ik was heel rustig. Ik wou het eerst zien voor ik het kon geloven…

Hey klein boontje! Je hartje klopt! En hoe! Alsof ik werd geraakt door een van de peilen van Cupido… tien minuten geleden zei ik nog ”we zien het wel” en ”we verheugen ons niet teveel” Maar ik heb je nu gezien! En wat ben je leuk! Je hebt nog amper een vorm en niemand kan zeggen of het nou het begin van je billen zijn of dat het je hoofdje is, maar je zit in mijn buik en je hartje klopt! Jouw begin is daar, bij mij met dank aan je vader natuurlijk.

Nadat ik mijn twee SUPER lieve verloskundige had geknuffeld die echt GOUD waard zijn, ben ik naar huis gereden. Niet gezien dat ik een oproep en bericht van Philip had gemist… Ik haastte me want ik wou zooo graag die echo foto onder zijn neus drukken!

Ik word onthaald door twee kindjes die doen alsof ik een maand ben weg geweest, heerlijk!!! Kusjes, knuffels, tekeningen, ja serieus tekeningen! het was echt TE schattig. En toen het oogcontact met Philip… ik lach en ik zie hem ontspannen. Geef hem de foto en toen die mooie, gelukkige, lach… die lach die bevestigt dat Cupido ook bij hem zijn werk perfect heeft uitgevoerd. Een en al liefde!

Zoals ik al zei, ik had me voorgenomen niet verliefd of blij te worden tot in ieder geval 16 weken… Maar ik kan er niks aan doen… Ik ben recht in mijn hart geraakt dat nu vol zit met liefde voor ons boontje met kloppend hartje… Bang straks weer verdrietig te zijn, onwijs gelukkig met wat ik vandaag heb gezien… Het enige dat ik nu kan doen is weer heel goed zorgen voor mezelf en daarmee ook voor jou. Meer kan ik niet doen en heb ik niet in de hand. We houden goede hoop en 1 ding is zeker, dit was een FANTASTISCHE start van de week, een FANTASTISCHE start van jou kleine!