Selecteer een pagina

Zie je dat nog niet zo bruine buikje? Daar groeit iets in…
Nog niet zo groot, echt piep klein, maar het is echt het begin…
Een jongetje of een meisje, het maakt ons echt niks uit…
Gosh wat hopen wij op jou, jij kleine ienemiene mooie spruit!
X.LOT

Vrijdag (vorige week) zeiden Clearblue en de Etos ”CONGRATS! uw heeft HCG in uw plas!” Ik kan het amper geloven… De wens is MEGA groot, maar we hadden gezegd we zien het wel… Geen dagen berekenen maar ook niks doen om het tegen te houden. We hopen immers nog steeds dat er over een tijdje nog een klein huiltje midden in de nacht uit het wiegje komt, op extra was, zoogcompressen en een heerlijke toffe bevalling… Ja… ik vind bevallingen FANTASTISCH! Iets wat alleen wij vrouwen kunnen en dan die onvoorstelbare kracht… machtig.

Anyway… we waren ONWIJS overdonderd… Ik belde Philip die op kantoor zat… Compleet in shock. ”ehhhh ik sta bij de koffie… HOLY WHAT THE… ik bel je zo terug!” Ja… dat zei ik dus ook toen ik die dikke plus op de test zag staan! Zo niet verwacht, zo enorm gewenst… Onze ogen schitteren…

We hebben even getwijfeld of we dit nu gingen delen of niet… Maar ik ben ervan overtuigd dat ”waar men niet weet, men niet begrijpt”… De aankomende weken zullen heel dubbel zijn… Het zal schommelen tussen intense blijheid en intense spanning… Ik zal schommelen tussen hyperactiviteit met ultra smile en spanning, onzekerheid met een traan… Er hoeft geen rekening gehouden te worden met mij, helemaal nul! Maar dan heeft men wel een verklaring voor mijn soms niet te peilen emoties, insta story’s en blogs.

PLUS alle steun, al die kaarten en kaarsjes van afgelopen Maart hebben mij recht in mijn hart geraakt… er heerst liefde op mijn social pagina’s en dat vind ik zo ONWIJS mooi! Ik hoop dat het deze keer geboortekaartjes en beschuit met muisjes worden…

Speciaal berichtje voor mijn dansers, ouders van de dansers en iedereen die ons zo aan fantastische start heeft gegeven wat betreft de dansstudio…
Ik blijf lekker door gaan met ALLES waar we mee bezig zijn! Ik hoop ENORM dat ik in januari even met verlof ben, maar dat zal niet lang zijn… Ik vind jullie fantastisch en krijg ontzettend veel energie van jullie. Ik ga niks minder doen, dus blijf vol met jullie mee trainen… Anders groei ik alleen maar dicht door alle Tony Chocolonely’s… Eileen is ook waanzinnig blij met onze nieuwe ballerina/danser in spe… ik dacht even: ze krijgt een hartverzakking, maar ze had de tranen in haar ogen van blijdschap! #dancingwiththebump 

Dit is week 5, blij en onzeker, ik heb nog geen echo gehad, voel me nog goed… ik kan niet wachten om over te geven, te huilen bij sesamstraat en uit al mijn bh’s te groeien… YESS PLEASE. Ik neem jullie mee en ga schrijven, vloggen, fotograferen maar ik weet niet of ik binnenkort weer in tranen zit of in januari met verse baby op de bank… Linksom of rechtsom… er zijn vlinders en alcohol vrije champagne!

XOXO Lot.