Selecteer een pagina

Bijna MOEDERdag. De mooiste titel die ik mag dragen. Gisteren reed ik naar de bloemenwinkel. Aangezien we donderdag een beetje lekker zijn gemaakt met een zomerdag en ik gisteren de gordijnen opentrok en opnieuw tegen herfst weer aan keek… dacht ik, laat ik even de volledige winkel leegkopen daar… Als de zomer niet buiten komt, haal ik hem wel naar binnen!

Ook had ik nog moederdagcadeautjes nodig… We lopen een rondje door de winkel en al snel zit de wagen vol met van alles om drie complete zomer-terrassen in te richten… en we hadden de serviesafdeling nog niet eens bereikt…

Mijn huidige servies is wit, wit en wit… net als de rest van mijn huis. Maar, voor theemokken maak ik een uitzondering… Vooral die van Blond Amsterdam… en laat daar nou NET de moederdagsvariant staan… Ik doe even een dansje!! Roze met rood en een TE leuke print… Ik app ze door naar Philip ”deze mokken voor onze moeders? OF de rest wat er in mijn winkelwagen heb gegooid…?” 

IK vind ze ECHT te gek! Maar goed, als ik iets leuk vind wil dat niet zeggen dat anderen het ook leuk vinden Lot… Net als m’n bloemen broek… waarbij Philip vroeg of ik een nieuwe pyjama had… fijn. Echt top.

Ik: Isabel? vindt jij deze mooi?
Zij: JAAA WOUW! Voor wie is dat mam?
Ik: voor oma en oma
Zij: waarom?
Ik: omdat het moederdag is…
Zij: Dan mag je hem zelf houden, niet voor oma kopen hoor… en ze trekt een gezicht met zo een scheef mondje dat zegt: DUH!
Ik: Nou kijk, oma van opa is de mama van papa… en oma chico is de mama van mama…
Zij: ehhh… nee. niet.
Ik: Ja echt waar…
Zij: dit is niet waar toch mam?
Ik: Jawel schat…
Zij: maar jij bent mama… Kriebels in mijn buik door jou, kleine lieverd!
Ik: Ja lief, ik ben absoluut jouw mama er is geen andere! Ik leg het je later nog wel een keer uit… Maar vind je ze mooi?
Zij: JA!

Ik leg er twee in mijn wagentje en twijfelde nog even of ik er niet stiekem eentje voor mezelf meenam… Nee, niet doen Lot! Dat zou echt een trieste actie zijn… We lopen richting de kassa als Isabel haar oog op mijn wagentje valt…
Zij: Ga je er nou twee kopen?! 
Ik: Ja, voor oma en voor oma…
Zij: Neeeeee mama… je mag ze wel voor oma en oma kopen, maar jij bent mama… ze gaan ze wel mooi vinden hoor mam, maar je vergeet eentje voor jou! En ze loopt terug naar het rek… pak nog een derde en komt terug. ”Alsjeblieft mama, want jij bent mijn mama”

Met een traan op het randje van mijn oog, tienmiljoen vlindertjes in mijn buik en een warm handje in mijn hand ben ik naar de kassa gelopen… en heb ze alle DRIE afgerekend!

6 moederdag cadeau tips
Blond mok moederdag editie met Tony chocolonely moederdag speciaal
Bijpassende kom Blond! om verliefd op te worden…
– Grooooot hoog bos bloemen, zelf gemaakt a la Bloomon… koop losse bloemen en wees een beetje creatief! of een abonnement van Bloomon dan is het iedere maand moederdag 😉 Maar, ben je wel wat meer geld kwijt…
Aardbeien in hartjesvorm (belachelijk geprijst maar zooo leuk!)
– Kusje, knuffel en een kopje thee. Blijft altijd het mooiste!
– Mini cooper 😉