Selecteer een pagina

30 Maart 2017.
Het is zondag ochtend vroeg… dat moment dat je net wakker word en je moet nadenken over welke dag het is weet-je-wel… Al snel kom ik tot de conclusie dat het zondag was ”heerlijk!” denk ik ontspannen… ”dan wil ik vandaag ECHT naar de grote Prenatal in Amersfoort!” en dan dat besef… er zit geen babytje meer in je buik Lot…

De afgelopen dagen waren heel raar. Ik voel me heel leeg, klein en kwetsbaar. Ik weet dat de wereld niet stopt met draaien, maar voor mij staat hij echt nog even stil. Het is nu de kunst om balans te gaan vinden Lot, in je verdriet en de dingen die je gelukkig maken. Durven we nieuwe plannen te maken en waar ga ik beginnen?

2 April 2017.
Ik wil jullie allemaal bedanken. Ik ben overspoeld met berichtjes. Wat heerst er een liefde op mijn pagina’s. Soms heeft het even geduurd (sorry!) maar alle berichten van iedereen heb ik beantwoord. Veel persoonlijke verhalen gekregen en gelezen, onwijs veel steun berichten en alleen al jullie hartjes, bloemetjes en sterretjes deden mij goed. Uit de grond van mijn hart, ONWIJS bedankt naar jullie allemaal! Ook mijn meelezende familie.

Hoe het nu gaat? We doen ons best. Ik heb er nog geen ”echt” antwoord op. Het ene moment kunnen we onze zinnen redelijk op ons werk of elkaar houden en het andere moment kunnen we beide nog in tranen uitbarsten… We zijn even heel erg op onszelf en dat is precies waar we nu behoefte aan hebben. Elkaar. Isabel heeft inmiddels in haar koppie dat ons baby een sterretje is en Lucas… jah… die kust mijn buik nog steeds… maar ik heb nu meer het idee dat ”baby” de nieuwe naam voor mijn navel is geworden… ; )

Voorlopig zullen we dit nog met ons meedragen. Altijd zullen we jou met ons meedragen. Gelukkig gaat het nu iets beter dan twee weken terug, maar alles op zijn tijd. Niks pushen, voor niemand. Ik maak nu veel foto’s, werk aan mijn baby dagboekje, heb 3 tony’s chocolonelys gegeten in 3 dagen, ben verder aan het bouwen met de blog, teken hartjes op de douche deur tijdens het douche, meloenen.. gaan weer terug naar hun krentjes formaat en ga vandaag op zoek naar een nieuwe danszaal om mijn moderne danslessen in te geven…

We huilen nog, maar bouwen samen. Maken een mooi plekje voor jou en dromen over een heleboel… Want in die dromen moet je ALTIJD blijven geloven.

Nogmaals dank lieve lieverds,

X. Lot

Voor alle foto’s zie Instagram @dailylot.nl