Selecteer een pagina

Ik hou van schoenen, baby’s, jurkjes, panty’s (tot grote frustratie van Philip), tassen, jassen, make-upjes, sieraden… (ik stop het lijstje nu even hier…) Maar wat ik dus ONWIJS leuk vind zijn ”mini me outfits”… Ik weet het niet, ik heb er een soort van zwak voor… zodra ik iets zie hangen wat ook in twintig maten kleiner verkrijgbaar is, maakt mijn hart een sprongetje! Dan wil ik inslaan… matchen… dansjes doen in de paskamer… Natuurlijk… er is een grens… Zo zal je mij niet zo snel tegenkomen in hetzelfde K3 jurkje als mijn dochter… want ja echt… die kan je ook in volwassen maten kopen… Maar ik heb het over de matchende jurkjes, sneakers of pyjama’s…. Ik vind het ZO LEUK! Soort van hobby…. Philip zegt wel eens ”wat als ik jou toch niet had…?” Nou…. ik kan wel wat verzinnen…. als je mij niet had…. was je ALLANG miljonair geweest…. dit vraagt hij zich trouwens nooit af na een strooptocht door de winkelstraat… maar meer wanneer ik iets heb geregeld voor hem (anders dan een lege bankrekening…).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zo vond ik de pyjama’s van Charlie Choe! HAH! Ik weet niet of je ze al eens bent tegengekomen… maar echt… als je weg bent van ”twinning is winning” outfits, dan kan je hier je hart ophalen. Maar niet alleen moeder dochter, je kan ook matchen met je zoon!

”MAMA we hebben ECHT dezelfde!!!” Daar lag ze hoor… mevrouwtje in haar ijsjes pyjama, met haar benen over elkaar een boekje te lezen… ”trek je hem wel ook aan mam? Want dan zijn we echt HEEL mooi!” Gelukkig ben je dat altijd, no matter what je aan hebt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ze zijn super zacht en je wil hem het liefste gewoon de hele dag aanhouden… Wij hebben allebei een short met een satijnen strik, ik droeg een top met knoopjes en Isabel had het t-shirt model. Die valt redelijk lang dus ze kan hem ook prima als nachtjapon gebruiken.

Volgende keer ook eentje voor Lucas… Dan kunnen we Philip opwachten bij de voordeur… ”TEAM Keckeis… kussengevecht in 3…. 2….. 1….”

Shop Charlie Choe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA