Selecteer een pagina

Ik heb een moeder + schoonmoeder die aan ”scrappen” doen… Ze knippen allemaal foto’s, plakken daar van alles bij, doen het in een vet mooi boek, schrijven er een verhaaltje bij en sturen het dan trots naar mij door… ”kijk eens Lot! jullie trouwfoto’s!” wouw… heel mooi schoonma… wat een geduld en hobby talent heb je daarvoor nodig zeg… een talent en portie geduld dat ik duidelijk niet heb… ik heb er wel veel bewondering voor, en wat nou grappig is…. mijn schoonmoeder had eerder een trouwboek van mijn bruiloft, dan dat ik hem had…

Ik maak heel graag foto’s… maar om mijn systeem nou overzichtelijk te noemen…. neuh… Mijn schoonvader heeft alles op datum in geordende mappen staan, nettjes een back up op een andere schijf en als je hem vraagt om foto’s van de derde dag na pasen, kan hij ze direct terug vinden… Bij mij vind je gewoon honderdtwintig gigabite aan foto’s onder elkaar in 1 map… vraag je mij om een specifiek foto, kan ik hem wel vinden hoor… duurt alleen even…

Omdat ik duidelijk niet in de wieg ben gelegd voor scrapbooking… ga ik het systeem van mijn schoonvader hanteren… Philip ”WHAHAHAHA wie gaat dat dan doen? jij? of ik?” echt een COMPLEET onterechte vraag… hehe… ik doe het zelf wel…

Ik zag de vakantie foto’s van afgelopen jaar. Isabel begon een heel verhaal over hoe leuk ze het vond in Oostenrijk… Haar Barbie’s, baby’s, Paw Patrol poppetjes gaan allemaal, ALTIJD naar Oostenrijk op vakantie… echte wereldreizigers… Dus ik heb een vakantieboek gemaakt! Dan kan ze iedere dag weer eventjes op vakantie..OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wel moet ik erbij zeggen dat ik een redelijk ”foto bestel trauma” heb… als ik vroeger foto’s bestelde, leek het net alsof we op onder water vakantie waren geweest… vaag en wazig… en O JA Isabel had de kleur van een wortel… Nu heb ik bij fotofabriek.nl mijn boek gemaakt, zij zijn uitgeroepen tot de beste fotoboekenleverancier. Serieus… wat een TOP kwaliteit! Ik ben er wel een tijdje mee bezig geweest… want als ik hem nu laat drukken, moet hij natuurlijk wel top zijn… En ik schreef op iedere pagina een verhaaltje om terug te blikken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik kreeg hem binnen en hij was echt GAAF! De kleuren zijn perfect, ik had hem al heel snel na het bestellen in huis en het programma is zo handig dat Isabel volgend jaar haar eigen digitale fotoboek kan maken. Sinds hij binnen is heb ik hem slechts 1 keer zelf bekeken… Hij ligt namelijk tussen de leesboekjes in haar kamer… ”dit is mijn boek hoor mam…” Dus je raad het al… geen Nijntje meer voor het slapen gaan… maar onze vakantie tot we weer opnieuw op vakantie zijn geweest… en dan laat ik ZEKER weer mijn boek drukken door fotofabriek.nl!

Mocht je trouwens aan valentijnsdag doen… Misschien een tof fotoboek? EN je kan daar ook je eigen wijnkistje ontwerpen HOE GAAF is dat?!

Fotofabriek.nl

Meer informatie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA