Selecteer een pagina

”mama… wil je mijn nagels ook verven?” zegt een klein stemmetje achter mij in de badkamer… Het is 06:30 uur… ik heb een gezicht alsof ik jaar niet heb geslapen, mijn haar is een drama en ik ben nog niet helemaal scherp… ”tuurlijk schat” en ik reik naar mijn magie in een potje om dat gezicht eens even op te lappen… Ik wist eigenlijk niet zo goed waar ik op antwoorden… het was echt nog vroeg… Zolang ik maar weet te voorkomen dat ze me over veertien jaar niet s’ morgen vroeg vraagt om een mini cooper… en dat ik dan ook ”tuurlijk schat” mompel…

Niet veel later sta ik ontbijt te maken en ik bedacht me na vijf minuten dat het wel heel erg stil was… Zachtjes loop ik naar het muurtje… In een heel uiterst geval zijn ze lief aan het spelen met speelgoed dat ook echt van HEN is… zodra ze mijn dan spotten, is dat vaak de cue om het gezellige spelen neer te leggen en vol voor elkaars speeltje te gaan… bye bye harmonie… maar over het algemeen voorspellen te stille stiltes met kinderen niet veel goeds… en inderdaad… ook nu… Isabel vond het een goed idee om haar nagels te laten lakken door haar broertje met hobby lijm. Echt leuk. Vooral naast je vloerkleed. TOP. Fijn. Sublieme actie guys…

Nadat ik ze beide had gereinigd en de lijm van hun kleine vingertjes, lieve wangetjes, en mooie haren had gekregen… Want ja… je eerste reactie als je moeder roept ”NEE NEEE NIET MET LIJM!” is natuurlijk je handen door je haar halen… heb ik haar nagels gelakt met nagellak en haar uitgelegd dat lijm geen nagellak is… en dat bij mooie handjes… mooie bandjes horen…

Ik ben gek op moeder kind dingen! Nagellak, sokken, jurkjes, kersttruien, pyjama’s… Het geeft een soort van team gevoel πŸ˜€ Bandjes en Kantjes heeft nu naast hun normale sieraden ook een mini lijn!! BIG FAT LOVE IT! En je begrijpt natuurlijk dat die niet kunnen ontbreken in onze sieraden collectie…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gaaf is dat je de bandjes zelf opnieuw kunt knopen in het geval dat hij nog iets te ruim is, dit was bij Isabel niet nodig. ”weet je nog dat jij ook graag een armbandje wou hebben?” en ze kijkt me blij aan… haar oogjes twinkelde en ze riep ”NU HEB IK DEZELFDE ALS MAMA!” haha jazeker! We hebben weer een match!

Naast Isabel haar mini bandje, heb ik ook een nieuwe combinatie armbanden voor mij erbij. Ik word alleen van de envelopjes waarin je het binnenkrijgt al vrolijk! Er ligt namelijk gewoon een klein cadeautje in je brievenbus. Ik vond het al een heerlijke webshop, maar met de komst van de mini bandjes is het echt een hele leuke shop spot. Alle bandjes zijn te krijgen in verschillende kleuren en kan je daarom combineren met heel veel outfits. Tof is dat de collectie heel mooi past bij het seizoen. Nu vind je vooral wat donkere kleuren, en van de zomer kan je er weer perfect je festival/zomer bandjes bestellen. De armbandjes heb je al vanaf 3,95 per stuk! Ook tof om cadeau te doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dank je wel Bandjes en Kantjes, voor de gave armbanden!

Bandjes en Kantjes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA