Selecteer een pagina

HOLY MOLY het is zondag avond en ik ben GESLOOPT… Toe aan weekend weet-je-wel… We hebben de beide kinderkamers gerestyled! Serieus… als die ”ultieme relatie test” samen een Ikea of soortgelijk kastje in elkaar zetten is, dan blijven wij voor ALTIJD bij elkaar. Maar het was het waard, want het is GAAF geworden! Al heb ik wel nog heel wat puntjes op de i te zetten… want wist je dat ”wit” van Ikea niet wit is… maar beige. En dat ”zwart” niet zwart is, maar grijs… Echt top. Kan je weer terug. Bedankt. In die gezellige ellenlange retouren-rij, samen met de rest van Nederland…

MAAR ondanks dat de wallen tot over mijn knieën hangen, zit ik best actief achter mijn laptop… Het is 23:30… 24k magic in mijn oren, playbackend naar Philip die tegenover me aan het werk is en me af en toe een beetje raar aankijkt…. Je hoort hem denken ‘‘men… ik ben echt met haar getrouwd…” Hey, het is namelijk wel een speciale avond… acht januari 2017… morgen ben ik jarig… YAY!

Philip is van de tien jaar dat ik hem ken, misschien 2 keer in Nederland geweest. Dus ik ga er eigenlijk altijd vanuit dat hij er de negende niet is. Vorige week zei hij opeens ”Lief, ik heb maandag vrij genomen”… WOW! Vrij is überhaupt al tof, maar laat me denken… maandag… maandag… Wat is er MAANDAG?! Dan ben ik jarig! Wat leuk! En eng! Wat doe je in hemelsnaam op je verjaardag als je man vrij heeft… Nee… grapje… ik kan wel wat verzinnen… hehe

Wat wil je allemaal doen dit nieuwe levensjaar Lot? Nou… eigenlijk heel veel… Te beginnen met het vol voor de blog gaan. Ik neem jullie nu zo nu en dan mee, maar vanaf morgen kun je iedere dag iets nieuws vinden op dailylot.nl. En dan zie je direct wat ik nog meer allemaal wil en ga doen 😉 Te beginnen met een relaxte ochtend morgen… misschien een uurtje langer slapen lieve baby’s? Please?

Vroeger maakte wij elkaar altijd wakker op verjaardagen, samen met het hele gezin… Dan gooide we ballonnen en cadeautjes op het bed van de jarige en was je vanaf het moment waarop je wakker werd direct volop jarig! Toen ik een chagrijnige tiener werd… je-weet-wel… zo een fase waarop je niet vroeg op wil staan enzo… deed ik alsof het allemaal niet meer nodig was… Maar serieus pa en ma… bedankt dat jullie er nooit mee zijn gestopt… Want ook toen vond ik het SUPER tof! Dat is iets wat ik nu ook mijn baby’s meegeef…. en als zij later misschien chagrijnige ik-wil-niet-vroeg-opstaan tieners worden… JAH… ook dan blijf ik jullie wakker maken met confetti’s, cadeautjes en bitterballen op bed!!

CHEERS!

PS: taart voor iedereen die in mijn dansles staat vanavond 😉

Instagram – dailylot.nl – Facebook – dailylot.nl – Youtube – dailylot.nl