Selecteer een pagina

Tussen mijn asociale online shop aankopen van vorige week, zat ook dit gave cadeau van Est.1842. Ik mocht sneakers bij ze uitzoeken en het was liefde op het eerste gezicht tussen mij en deze disco fevers…

Ik stond ervan te kijken hoe zwaar de doos was… Ze zijn helemaal van zwart leer met gekleurde vlekjes erdoorheen en haartjes, je kan vanaf het moment dat je de doos openmaakt al zien dat dit een hele mooie kwaliteit schoen is. Perfect voor deze winter, geen koude tenen voor mij! Aangezien ik ook al in mijn feestdagen-vibes hang, tot grote ergernis van de mensen om mij heen… sorry-no-sorry… word ik extra happy van de kleurtjes die niet extreem veel opvallen, maar precies genoeg zijn om dit een gave eye catcher te laten zijn bij iedere outfit.

est18423

est18424

Zondag was het heel lang stil in de gang… meestal betekend een stil kind, niet veel goeds… dus ik kroop achter een van mijn pakketjes in de deur opening en zag dat Isabel daar heel zachtjes mijn schoenen zat te aaien… niet veel later hoorde ik ”mama… ik wil ook schoenen die je kan aaien!!” ik moest lachen en riep ”dan moeten je voetjes nog even doorgroeien… dan mag jij ze ook!” Ik ging verder met het zoeken naar gave ideeën voor mij foto’s… en opeens verscheen daar een klein meisje, met haar mini voetjes in mijn ”aai-bare” schoenen… en slofte door het huis…  ‘‘ik heb het al opgelost mam… ik pas deze ook eigenlijk”. Vooral haar ”eigenlijk” maakte het compleet! Niet alleen ik, maar ook mijn mini-me is verliefd… Echte meid…

est18426

Op de website van Est.1842 kom je nog meer hele gave sneakers en laarzen tegen. ‘‘if you are going to kick ass, you need kick ass shoes” volledig mee eens! Ik draag altijd maat 37 en de schoenen vallen goed op maat. Ik had ze al heel snel binnen na bestelling en ze kosten 99,95. Zaterdag droeg ik ze met een strakke zwarte, tot net over de knie vallende jurk. later buiten met mijn teddy jas erover.

HAH! Kortom… Search, look & fall in love!  Thank you Est.1842, wij gaan samen heel wat gave avonturen beleven!

Bezoek Est.1842

est18427