Selecteer een pagina

Het is maandag ochtend 08:00 uur… Ik heb nog een shitload aan ”to do’s”… mijn huis is niet echt geschikt voor in het vt-wonen magazine en mijn berg met schoon gewassen kleding van zo ongeveer het hele gezin, ligt boven te wachten tot ik het kom vouwen… Dus besloot ik om mijn vriendin te bellen om te vragen of ze meeging naar Loods5…

Loods5 is prima te doen met kleintjes! Maak het gezellig. Ik shop liever met ze, dan zonder ze. Klets met elkaar. Vertel ze waarom je niet met rondzwaaiende armen de breekbare kunst afdeling op moet rennen… en waarom je KAARSEN niet kunt eten…(ja ik heb helaas ervaring) En heel simpel 2 duidelijke regels… Voorzichtig met de mensen en spullen om je heen + zorg dat je mij altijd ziet, want dan zie ik jou ook…

Maar dan herinner je je vast een van de laatste blog verhalen wel… waarbij Isabel de zorg-datje-mij-kan-zien-regels ziet als een uitdaging… Ik heb er weer een paar leuke!

sit back – relax- enjoy your tea!

img_2677Wel mooi dat haar buggy haar gisteren heeft verraden…

img_2679
Ze kon onder de poef doorkijken en zag zo mijn schoenen…

img_2680
#LOVETHATFACE

img_2675
Hier buk ik… want staand wens ik je veel succes… Ik had zelf ook even een mini-hart-attack… zie filmpje!

img_2627-1
Ik denk dat ze hier TE lekker zat… #nogevenenikvalinslaap #fuckhideandseek 😉

img_2676
#VROUWEN... #kleineboef

Eindstand: Ik ga Isabel en Lucas hun kamers verbouwen… want eigenlijk HOU ik van ”to do’s”! ……TOF plan he schat! #lachtlief #winkwink #kus