Selecteer een pagina

Op zoek naar nieuwe kleren aangezien ze met de dag groeien… Lucas relaxt in zijn wagen en Isabel past vrolijk mee. Zo heb ik de aller mooiste mode flaters voorbij zien komen.. waarbij ze een vliegtuig-NEK-kussentje om haar middel deed als een soort van zwemband en een hoed van de dames afdeling… ”TADAAAA… nee dit is niet zo leuk he mam?” Klinkt er dan vrolijk achter me… fijn dat ze dat ook zelf door heeft wanneer we op zoek zijn naar nieuwe DAGELIJKSE kleren.. want wanneer we thuis zijn en de verkleedkist eenmaal open gaat, worden de tutu’s gewoon gecombineerd met konijnen-oren, superhelden capes en mijn nette hoeden… LOVE IT!

Maar zo een winkel is ook het ideale ”verstop-paradijs”…. Het is dat ik haar altijd in het oog heb. maar ik moet het haar nageven… ze ontwikkeld wel serieuze verstop-skills… vaak doe ik alsof ik haar niet zie… mensen kunnen dan zo ongelooflijk stom naar me kijken… je hoort ze denken ”NOUHOU… ik zou haar maar gaan zoeken als je haar kwijt bent!!!” maar serieus guys… als ik mijn kind echt kwijt ben… ga ik toch niet relaxt een andere maat broek zoeken….?! are you kidding me… Ik denk dat ik dan de winkel in kwestie hermetisch zou sluiten en alles hysterisch uit zou kammen…

Hieronder een paar foto’s… ”zoek mijn kind” 😉 ENJOY…

img_0349
(foto 1: hier zal je niet veel moeite mee hebben… wel vond ik hem heel slim gevonden!)

img_0347
(foto 2: van een afstandje prima te zien… rechts waar mijn kinderwagen staat niet… toelichting Isabel: ik ga even slapen mama… ze had ook haar dekentje meegenomen…)

img_8733
(foto 3: deze is creepy… recht in het midden, in het donker, onder haar bureautje… zat ze te lachen ”ze vind me niet!” fluisterde ze naar haar baby…)

img_0348
(foto 4: hoofdje onder de eerste legging van links, onder een tafeltje…)

img_0350-1
(foto 5: tip… ze heeft witte sneakers en een zwarte legging…)

img_8494
(foto 6: in bed… haar schoenen had ze netjes uitgetrokken)

img_0160-1
(foto 7: LUCKY ME… ze leert het haar (inmiddels lopende) broertje nu ook… ”GOED ZO LUUK!!” fluisterde ze)

Gouden Shop etiquette,
1) Het draai om plezier en gezelligheid! (maak er een feestje van)
2) Je mag kleren kijken maar komt verder nergens anders aan. Leg ze nooit op de grond en wees er voorzichtig mee.
3) Als ik je roep, ga je vrolijk mee.
4) Je moet mij altijd kunnen zien…. Zo fijn, dat extra paar ogen in mijn achterhoofd (die iedere moeder krijgt zodra je bent bevallen) 😉 zo zie ik jou ook OVERAL kleine/grote meid!

(Voor foto gemaakt op zondag ochtend, tijdens verstoppertje in huis… ooooh wat hebben ze lang gezocht WHAHAHA!)