Selecteer een pagina

HAH WOUW! Ik mocht bij de indian summer party van Lief lifestyle aanwezig zijn! HOE GAAF?! Nadat ik heel voorzichtig (omdat mijn hoogzwangere vriendin naast me zat en ik daardoor heb gereden als een oude mevrouw) naar het rijk van de keizer ben gereden, werden we HEERLIJK ontvangen met bubbels en chocolade aardbeien… kan je je een beter welkom wensen? 😉

65_mgl0861

Alles was tot in de puntjes verzorgd, de nieuwe collectie die je kon bewonderen, DJ, hapjes all over the place, houten picknick tafels zodat mijn knappe, bolle partner in crime even kon uitrusten zo hier en daar, waanzinnige wildbloemen overal waar je maar keek, ijskar, lampionnen in de bomen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Alles was in de Lief sfeer.

img_6961
lief-lifestyle-indian-summer-party-6-bloompost
img_6948

Die TE leuke (en kleine) kleertjes, mijn prachtige hoogzwangere vriendin en de hele setting en sfeer… zorgde ervoor dat ik spontaan een nieuwe garderobe voor m’n baby’s wou gaan shoppen, de kinderkamers en tuin in de LIEF sferen wou restylen…. en schat… zullen we anders een hondje adopteren? Die hondjes collectie, ZO LIEF! (maar ik maakte een grapje hoor 😉 voorlopig nog geen hondje hier) ”NEUH geen hond… die kinderkleertjes, kamers en tuin restylen… jah je doet je best maar… maar doe die dierencollectie maar voor je moeders hond…” Dat hij nog niet stapel gek van mij en mijn spontane ideeën is geworden, verbaasd me…

img_6956

De nieuwe slaapkleertjes, knuffels en laarsjes vond ik het aller liefste! Alles wat je in hun collecties vind, is precies zoals zij in mijn ogen zijn. Ontspannen, vrolijk, hip en knus! Heel mooi dat ze dat altijd weten door te zetten wanneer er weer nieuwe dingen bijkomen. Het is niet alleen een kleding merk, maar het is de hele sfeer, de lifestyle. Ik hou ervan!

img_6964

img_6953

img_6954(deze kunnen deze zomer niet ontbreken in de collectie van mijn kleine bikini-lover…
die ook nu het koud word, nog steeds dagelijks naar beneden komt in badkleding… ‘
‘jah.. ik ga even zwemmen mam”  en springt vervolgens in haar denkbeeldige zwembad, wat in werkelijkheid mijn vloerkleed is)

Nadat de meeste mensen waren gearriveerd, en alle fotograven (en niet fotograven 😉 ) een foto van Liza Sips en haar baby’tje hadden gemaakt, heeft Maud Mulder het feest gestart met een vrolijke openingsintroductie. Zij vertelde onderanderen dat Lief de grens over gaat. Op social media kon je de nieuwe winkel in Portugal al zien! Wil je op de hoogte blijven daarvan? check instagram -> Lieflifestyle.

img_6960
lief-lifestyle-indian-summer-party-11

Na het optreden van Lois lane, die echt een sfeertje hebben neergezet, hebben we nog heerlijk genoten van alles om ons heen. Mijn vriendinnetje kon gave babyspullen spotten en ik inspiratie op doen!

img_6951(wat een mooie buik heeft ze he!)

Wat een middag… we hebben mooie mensen gesproken, hele gave dingen gezien, ideeën opgedaan, nieuwtjes met elkaar gedeeld, op het toilet mijn telefoon opgeladen (ja echt…) en vooral enorm genoten van de sfeer!

img_6949

Eenmaal thuis heeft Isabel mijn goodie bag geplunderd… Ze rende door de kamer en riep ”OOOO mama heeft cadeautjes meegenomen!!” met een koptelefoon op haar hoofd, bestek en shampoo in haar handen, strikjes in d’r haren, horloge om haar pols en een limonade fles onder haar arm kwam ze naar me toe… ”mam? heb je ook een nieuwe bikini meegenomen?” …… nee lief… maar ik weet wel al naar welke we op zoek gaan!

img_6952

Thank you Lief lifestyle voor het meebeleven van jullie gave feest! Wij zitten weer helemaal vol nieuwe inspiratie en staan te trappelen voor jullie nieuwe gave collectie!

img_6947

Volg Lief lifestyle voor alle nieuwe ins en outs!

img_6958