Selecteer een pagina

”WOUW WOUW WOUWOUWOWUWOWUW…. volgende maand zijn we vijf jaar getrouwd Leukerd!”… het is even stil… hij kijkt me een beetje vaag aan… en toen… ”Jah… dat is toch niet zo speciaal ofzo…?” … nou TOP… ik had wel een feestelijk dagje verwacht, hapje eten of op zijn minst een champagne-chocolade-aardbeien ontbijt…

Ik bedoel HALLOOOO… Vijf jaar geleden hadden we nog geen baby’s… paste ik mijn trouwjurk nog (gelukkig maar.. was anders echt vervelend geweest op je trouwdag)… was mijn lieve neefje Florijn er nog niet, woonde we net in ons eerste eigen huis en zagen we er nog zo ”scheetig” jong uit 😉 Als ik nu de foto’s zie, begrijp ik wel dat ik bij iedere fles wijn werd gevraagd om mij legitimatie…

Ik ben nog steeds zo ontzettend verliefd… Het liefste zou ik iedere verliefde dag vieren 😉 rondjes rennen in mijn trouwjurk, iedere avond dansen met onze favo band en ‘s nachts in het jacuzzi ploffen met een bak donuts… net zoals toen.

Daarom bedacht ik me… Ik plan zelf een MEGA toffe dag dat hij er gewoon niet meer omheen kan… 😀 zeg nou zelf… als je springende, enthousiaste vrouw, met ”wink wink” ogen en een fles champagne alles heeft gepland, zeg je toch geen nee tegen haar? toch…?

Maar hij zou het sowieso opmerken aan onze bankrekening… ”huur cabrio” is nou niet echt wat er doorgaans van mijn rekening word afgeschreven 😉 Dus vertelde ik deels mijn plannen… en toen dat gezicht… weer een zucht… en ik was voorbereid op ”ik vind het nog steeds niet zo speciaal” maar hij ZEI ‘‘Nou… eh…. ik was al bezig met iets voor jou…” MIJN LIEFDE!  😀 maar Jah… HOE KON IK DAT NOU WETEN?!

Meestal als mannen ”neuh” of ”tja” mompelen betekend dat: verwacht vooral niks. net als dat wij ”vraag verder, maar houd ook je kop en knuffel mij nu” bedoelen als we zeggen ”er is niks”... Zijn ‘‘tja, dat is toch niet zo bijzonder ofzo” viel echt in die categorie… ik had niet verwacht dat hij in een te-strakke-broek-dragende-romanticus zou veranderen… met zo’n fout, wit, los overhemd weet-je-wel 😉

Gelukkig hadden we beide nog geen verdachte cabrio’s of andere u-kunt-dit-niet-meer-cancellen dingen afgeschreven 😉 maar wel hetzelfde idee. De deal is nu, hij regelt: auto en hotel. Ik regel: tour, oppas en kinder-verrassingsdag 😀

Nu is mijn vraag aan jou… Wat in Nederland MOET je nou echt hebben gezien of gedaan? Ik zoek inspiratie voor het date-deel van onze tour, want kinderdag had ik binnen no time geregeld 😉

Hier alvast een een opzetje onze trouwdag + Nederland-Tour…
– Ontbijten met aardbeien, slagroom en chocolade
– Rondjes rennen in mijn bruidsjurk…
– SELFIE voor het kasteel waar we zijn getrouwd
– Taart eten bij de beste bakker van Nederland (maar waar is die?)
– Naar Volendam (Ik lust geen vis… maar gewoon omdat ik daar nog nooit ben geweest, en volgens vrienden en familie moet ik mij daarvoor schamen…)
– Nog meer maar wat?