Selecteer een pagina

Wouhoouuuw! Dit weer vraagt om BBQ’s, vuurkorven, aardbeien met slagroom (maar die kunnen altijd), slippers, zwetende borsten, de zogenoemde ”beach” haren (dan vallen mijn extreem doden punten niet zo op) en heerlijk gematchte rokjes + topjes + broekjes + Bandjes en Kantjes!

Nu wil ik je een hele (hele) leuke tip geven… Ken je Bandjes en kantjes al? zij maken unieke sieraden die je alleen in hun webshop kan vinden. Wanneer ik weer een keertje die zomerjurk uit het stof mag trekken, EIN-DE-LIJK (tot grote vreugde van Philip) weer eens mijn Panty uit doe en dan met mijn blote benen mijn zonovergoten tuin in stap, vind ik het heerlijk om wat extra sieraden te dragen. Beetje ter compensatie van mijn panty ๐Ÿ˜› Zo kaal en naakt anders… ๐Ÿ˜‰

Ik heb twee gave sets mogen bestellen bij ze en ik ben er echt er echt verliefd op geworden. Ik merk dat ik ze heel snel pak en wissel omdat ze zo fijn gemixt en matcht kunnen worden ๐Ÿ˜€ Het geeft een heerlijke festival/beach look + feeling, TOF wanneer je op dat festival of strand staat,ย maar ook wanneer je gewoon in je tuin aan het relaxen bent ๐Ÿ˜‰ . Isabel die het oprecht STOM vond dat deze bandjes van haar mini pols afgleden, want ”mama… ik ben ook een meisje.. ik wil ook zulke armbandjes…” loop er het hele huis mee door… Ik merkte dat ik niet de enige ”verliefde” ben ๐Ÿ˜‰

IMG_5414De gouden veer is mijn absolute favoriet… ik voelde me vanmorgen net zo kaal en naakt zonder veer, als dat ik me normaal gesproken voel zonder panty… ๐Ÿ˜› ย en vergeet de woonkaarten niet, TOP voor in mijn schrijfhoek en GAAF voor in jouw woonkamer ๐Ÿ˜€

Dit is trouwens niet alleen een ”mooi weer item”… want als ik de herfst/winter kleurtjes zie, weet ik zeker dat je het hele jaar door happy word van deze heerlijke sieraden. Alleen de webshop is al gezellig! Naast armbandjes maken ze ook kettinkjes, haarbandjes, woonkaarten, enkelbandjes en oorbellen. De sieraden zijn maximaal 5 euro per stuk… daardoorย kost het je ook geen rib uit je lijf en kun je met gemak je hele kast vol gooien met Bandjes en kantjes voor ieder seizoen!

Thank you Bandjes en kantjes, ik ben fan ๐Ÿ˜‰ !

Klik hier om alle Bandjes en kantjes te bekijken.

IMG_5410
IMG_5409