Selecteer een pagina

HE-LE-MAAL relaxt hing ik onderuitgezakt in oma’s schommelstoel, kijkend naar de bomen en bloemen en genietend van een 3000 calorieën tellend Oostenrijks cakeje. De ideale match voor nieuwe ideeën en inspiratie… Philip is daar niet altijd heel blij mee… aarzelend vroeg hij… ”maar eh.. wat heb je nu weer verzonnen dan?’‘ meestal verf ik ons huis opnieuw ofzo.. wanneer Philip dan thuiskomt zeg ik: TADAAA Gezellig he! Maar geen medelijden met die leuke man hoor… het is namelijk (tot nu toe) altijd toffer geworden dan dat het was 😉 (zijn woorden)

Deze keer vertelde ik dat ik wel een schrijf hoek zou willen hebben… gewoon een hoekje dat van mij is weet-je-wel. Met van die Pinterest gedecoreerde dingetjes, Loods5 accessoires en waar mijn laptop gewoon kan blijven staan zonder dat ik hem moet weghalen omdat hij anders gevaar loopt voor omgevallen limonade bekers. Gewoon zo een ”ik” plek. ”Maar no worry’s! want jij mag tegenover mij zitten hoor 😉 ” dan maak ik ook een leuke ”typ hoek” voor jou… wanneer er dan iets dringends is kun je zo HOP HOP HOP naar boven rennen en op je werkplek gaan zitten 😀

”Tjah… je weet het altijd mooi te brengen, maar vind het wel weer een goed idee!” Zo gezegd, zo gedaan.. nawh… we zijn er mee bezig. Onze hele tweede verdieping staat al leeg sinds we er wonen. Het is een soort van logeerkamer, terwijl er nooit iemand komt logeren… er staan twee kasten met spullen die we nooit gebruiken… En verder is het leeg. We zouden er een grote slaapkamer + kantoor + wasruimte kunnen maken.. hehe.. voor het geval we een extra slaapkamer nodig hebben beneden… misschien… wellicht.. ofzo… 😉

Enthousiast zijn we gaan tekenen.. want daar waar ik direct naar de Loods race en denk ”AAAA jaaa! natuurlijk gaat dat passen” is Philip er liever zeker van dat we geen centimeters te kort komen. C: Jouw muur hier, mijn muur daar… Want ik wil een witte achterwand.. P: Ja mijn beeldschermen zijn zwart.. die passen prima bij het licht bruine behang… C: en dan hier dit… P: en dan hier dat…. Nadat we er heerlijk over hebben gekibbeld is de tekening klaar 😉 Eerst de werkruimte en wanneer nodig, maken we verdere plannen…

Twee mega gave bureaus gekocht en nu mijn zolder-kofferbak-alles-waarvan-ik-niet-eens-meer-wist-dat-het-er-stond-te-verstoffen-opruiming 😀 HEERLIJK die frisse wind! en nog lekkerder… HEERLIJK shoppen naar nieuwe ideeën en accessoires! LOVE IT!

Gave tips zijn altijd welkom! Eind foto volgt zeker, maar eerst zorgen dat het af komt…. hehe… 😉 ondertussen geniet ik heerlijk van mijn ”opruiming” 😀 ALLE baby’s gaan mee shoppen, ik vond mijn gips buiken weer terug en drinken we heel veel theetjes! Volg instagram: Dailylot.nl voor meer foto’s…

IMG_4214
IMG_4353
IMG_4334