Selecteer een pagina

Het is 20:45… de hoogste kinderbedtijd (geweest)… Nadat ze heeft lopen rekken met ‘’mam.. zullen we nog even onze nagels lakken?’’, ‘’mam, zal ik jou nog even een cutiemark geven’’ en ‘’mam, zullen we nog even eekhoorns zoeken…?’’ gaan we nu echt slapen… Die van die eekhoorn is trouwens echt een slimme… aangezien er maar eens per uur, misschien een eekhoorn voorbij komt…

Ik leg haar in bed, geef haar een kus en ga in de kamer naast haar proberen mijn cutiemark te verwijderen… dit keer ben ik geen ‘’bloemen’’… het lijkt meer op een lente-storm… al moet ik wel zeggen dat hij goed matcht met onze nagellak 😉 Op m’n tenen loop ik van de bank naar het keukentje, schuif een Milka koekje in m’n mond en ga weer sluipend terug… Ik heb het idee dat ik een muis hoor ofzo…

Na een keer of drie hoort ook Philip het… Hij zit tegenover mij te werken achter zijn laptop… als hij het hoort door het typen van zijn mailtjes heen, dan word ik (gelukkig) in ieder geval niet gek… We kijken elkaar aan…

Philip: het lijkt alsof ik een papiertje hoor…
Ik: ja… zo een snoep papiertje he…?
Philip: zou ze serieus in d’r bed een snoepje hebben dan?!
Ik: tja.. ik kijk nergens meer gek van op… als ze opeens een pinguïn ergens vandaan heeft getoverd, dan zal ik misschien even een raar gezicht trekken… maar anders.. neuh…
Philip: ga er heen!

Zachtjes loop ik naar de slaapkamer… trek het gordijntje opzij… en ja hoor! Daar kijken twee grote konijnen ogen mij geschrokken aan… ogen die zeggen ‘’KUHUT M’N MOEDER!’’…. Haar lip begint te trillen… NEE niet huilen! Ik vond het juist super grappig en ik ben echt helemaal niet boos… zeg nou zelf, dit zijn toch vakantie acties… Snel zeg ik ‘’ben je lekker snoepjes eten in bed?’’ Haar lip stopt met trillen… ‘’hmmm dat is een goed idee! mag ik bij je liggen en mee-eten?!’’ ze begint te lachen!

‘’ik mag toch helemaal geen snoepjes eten in bed’’ vraag ze me… ‘’nou… eigenlijk niet… maar het is nu vakantie, dan mogen dit soort dingen wel een keertje’’ 😉 Het snoepje lag op het plankje boven haar bed… eerlijk is eerlijk… als je mij naar bed brengt en je legt een doos bonbons boven mijn hoofd, is die ook op voordat mijn hoofd mijn kussen raakt… ‘’mam…..? ik vind vakantie echt SUPER leuk!’’

Dit zijn van die kleine dingen die vakantie, vakantie maakt 😉 LOVE IT! CHEERS!

IMG_2810