Selecteer een pagina

Philip komt net thuis van zijn vlucht… De deur zwaait open en hij roept ‘’NOU wat kan ik doen dan kunnen we gaan!’’ Ik lig half bakken op de bank… net m’n blog klaar… auto + kinderen + huis gefixt en NET te laat om nog even voor te slapen… ‘’wat doe je nou sloom?!’’ ……. Ik had even een andere bui verwacht van iemand die net vanuit Moskou terug is gekomen, om 00:00 ’s nachts van een druk zaken bezoek… 😉

Na een flits douche hebben we de kinderen in de auto gehesen… WE GAAN OP VAKANTIE!!!! Klonk er van af de achterbank… We hadden hoop dat ze nog ‘’even’’ (een halve nacht) verder zouden slapen… Maar het lijkt meer alsof we hebben gezegd dat we er al bijna zijn… Ah fijn! Nu eerst de snelweg op om daar keihard door te knallen richting Wenen…

Halverwege Duitslands begint het gejank… Radio: 20 kilometer file a 90 minuten…. NOOOOOO STAAN WE DAAR IN?! hoor ik ons tegen elkaar zeggen… We besluiten na anderhalf uur om een andere weg te nemen. Omleiding na omleiding… we kwamen niet eens meer die snelweg op… Dan maar freestylen… de navigatie leid ons er wel doorheen… toch…? Maar nee.. zij wou ons perse terug naar die snelweg hebben… die snelweg met inmiddels 300 kilometer file…

Maar bekijk het positief 😉 we hebben hele mooie bergen gezien…! En bloemen… en grasvelden, tankstations en hebben illegale plas-stops gemaakt… Allemaal leuk en aardig maar ik ben het nu toch echt wel zat… die offline Spotify lijst heb ik nu ook een miljard keer gehoord (+ mee gezongen 😉 ) en de baby’s kijken ons heel boos aan…

IMG_2605

IMG_2608

Drie uur lang hebben we naar een navigatie gekeken die zei: aankomst tijd 13:30… om 13:30 waren we precies 4 meter verder dan drie uur terug… Bleh… ik wil ook een maxi cosi zoals de kinderen… Want die Fysio afspraak van 20 uur geleden voelt alweer als 20 jaar geleden… Benen op het dashboard, benen in m’n nek, voetjes uit het raam, slapen met je hoofd tegen het raam gedrukt weet-je-wel…

IMG_2663

En dan JAZEKER de borden ‘’Wien’’!! HOLY moly wat ben ik blij jullie te zien 😀 Luc kijkt boos.. die denkt ook… ‘’dat gelul van m’n ouders dat we er bijna zijn, hoor ik ook al 10 uur’’….. Isabel slaapt alweer bijna…

Na ZESTIEN uur auto komen we EIN-DE-LIJK aan… Daar zijn opa en oma! Wat heerlijk om jullie weer te zien 😀 ‘’KOM jongens we gaan schnitzels eten!’’ roept Philip…. O ja schnitzels…. die was ik bijna vergeten 😉

Voor alle potentiëlele inbrekers die mee lezen en denken ‘’HOPPAAA ze is niet thuis dus we kunnen heerlijk ongestoord haar sneaker verzameling gaan ophalen’’ ….. Vergeet niet dat ons huis gewoon wordt bewoond en er een bewaakt alarm op ons huis zit en ze je komen grijpen zodra je te dicht bij de voordeur staat… 🙂

IMG_2616