Selecteer een pagina

Ik wil nooit meer horen dat vrouwen geen ruimtelijk inzicht hebben, dat als je een vrouw de auto laat inpakken je zal vertrekken met een vrachtwagen of dat het een vrouw toch niet gaat lukken omdat ”jullie mannen’ ook veel beter zijn in Tetris…. Vanmiddag ben ik begonnen met het inpakken van de vakantie spullen (ondertussen speelde ik verstoppertje met de kinderen), daarna heb ik de auto lekker asociaal op de stoep geparkeerd en alles zo WHOP-WHOP-WHOP in de auto gebonjourd… Vraag Philip: Kan het boven luik wel dicht….? ………

Even ondertitels. Philip is nog onderweg vanuit Moskou, hij komt zo thuis en daarna is de planning de kinderen uit bed te plukken en te vertrekken… Daarom zorg ik ervoor dat we weg kunnen. Philip vindt het altijd ”zielig” voor mij als ik dat alleen moet doen… Maar ik denk eerlijk gezegd dat ik het veel beter kan dan jij πŸ˜‰

Omdat ik niet weer met een shitload aan ongedragen kleding thuis wil komen (want hoe dan ook gaat het de was in)Β gaan we het een beetje tactisch aanpakken. ik wil twee kleine sporttassen met kleding mee voor 4 personen… JAZEKER WEL…Isabel d’r kleertjes erin, mijn kleren, Lucas zijn kleertjes en toen zag ik de stapel van Philip die hij had gepakt voor hij naar Moskou vertrok… WTF?! en dan zeggen ze wat over vrouwen he…. Daar waar ik sta te kiezen tussen mijn lievelingssneaker en mijn lievelingssneaker, pak jij je VOLLEDIGE zomer garderobe in… Ik app… ”HEY! leuk weetje… jouw stapel kleding is even hoog als die van mij, Isabel en Lucas bij elkaar… je verdient een lintje” …. ”O.. whahaha ja ik heb maar gewoon alles gepakt… moest m’n vlucht halen… je mag er wel wat af halen hoor” Nou gelukkig mag dat (had ik al gedaan)!

Baby’s op bed en gaan met die banaan! Ik stroop de mouwen van m’n broekpak op en begin ijverig de shampoo flessen in elkaar te schuiven… Babypoppen, Frozen koffertjes, grillplaat (want HEY geen vakantie zonder zelfgemaakte hamburgers weet-je-wel), 2 paar lievelingssneakers, 20 cadeautjes (per kind), anti muggen spray, waterschoentjes, en nog meer van dat soort dingen πŸ˜‰

Ondertussen hang ik met mijn kont uit de achterbak… en rijdt er een auto met jongetjes/misschien-waren-jullie-volwassen-mannen langs.. ”eyyyy jij ziet er lekker uit hoor mammie!” hmm… mammie? zie ik er uit als een mammie? Krijg ik hier nou een ”koosnaampje”? Of kom het doordat ik zojuist een pak Nutrilon tussen mijn kinderwagen probeer te proppen? Gelukkig doet mijn Hema panty dus wel zijn werk πŸ˜‰

30 minuten later zit het er in… maar guess what… ik kan er gewoon nog bij gaan liggen… ben ik dan toch iets vergeten?! iets wat absurd groot is of een rot vorm heeft dat je van z’n lang-zal-ze-leven niet meer in je perfect gevulde auto krijgt… of misschien de stapel kleding van Philip? Ik loop naar binnen… maar nee hoor ALLES zit er in! CHEERS LOT!

Ik voel me altijd best een beetje cool als Philip thuiskomt en alles geregeld is πŸ˜‰ Het is nu 23:50… ik wens jullie een heerlijke nacht toe! Ik ga nu even douche om daarna TIEN UUR lang mijn offline-gezette-Spotify-back-to-the-90’s lijst luidruchtig mee te gaan zingen… πŸ˜‰