Selecteer een pagina

Stel je voor… Je hebt een onwijs gaaf broek-pak(je) in je kast hangen, met een rits van je nek tot aan je billen…. ‘S morgens trek je hem enthousiast aan en ritst je man hem dicht. Daarna ga je je strakke dagplanning afwerken… Rond de klok van 11:30, nadat je al een uur met je benen gekruist heb gestaan, haast je je naar het toilet… EN DAN… jaha je coole broekpak…. met die enorm lange rits… van je NEK tot je BILLEN… dat pakje dat je man vanmorgen heeft vastgemaakt omdat je er zelf niet bij kon… REMEMBER… kuhut….

Daar sta je dan… reikend naar een mini rits achter op je rug waar je natuurlijk ”no matter what” bij gaat komen… O! en ”leuk” weetje… Philip komt morgen avond pas thuis… FUCK! Ik haast me naar Isabel ”Lievie wil jij mama haar rits even open maken?” ze kijkt me aan en begint te lachen ”moet je plassen mama? spring je daarom op en neer?” ….. Met haar kleine vingertjes probeert ze de rits naar beneden te halen, maar haar handjes glijden steeds weg…. ”Lukt niet mama, sorry niet huilen hoor, het komt wel goed… ik ga even met mijn baby naar de wc als jij niet gaat”

F*******CK… Ik heb mijn arm op de tafel naar beneden geduwd zodat ik er misschien bij kon, mijn armen uit de mouwen proberen te krijgen… al weet ik nog steeds niet precies wat mijn plan was op dat moment… Ik heb aan de onderkant getrokken zodat de rits misschien net iets lager zou komen, ondertussen sprong ik op en neer (alsof dat zin heeft) en ik ging zelfs al twijfelen of ik mijn broekspijp opzij kon doen en dan zo zou kunnen plassen… maar ik had een panty aan… en GADVERDAMME dat plan was snel weg…

Dus Lot… twee opties… Naar een van de twee buurmannen, als ze thuis zijn want dat is ook nog de vraag… ”hallo, jah hai… ik eh… zit vast in mijn coole broekpak… wil jij mijn rits even naar beneden trekken? Want mijn man is op zakentrip…” OF de schaar pakken… en hem kapot knippen… Dat waren de enige twee opties… Ik ga dat gave (dure) ding dus mooi niet kapot knippen.. Ik ging toen maar op zoek naar mijn sleutels om mezelf compleet voor schut te zetten…

”Isabel wil je het alsjeblieft nog een keer proberen? dan mag je straks in je tutu boodschappen doen…” Hehe.. dat werkt altijd… ”Tuurlijk mam, kom maar hoor” Ik trek de rits helemaal strak en moedig haar aan alsof ze de laatste 10 meter van een marathon moet rennen… drie keer glijden haar vingertjes weg en zag ik de beelden van mij aan de deur bij de buurman al door m’n hoofd schieten… en toen ”TADAAA mama!! Je kan plassen!”

Wat een WAAN-ZINNIGE plas was dat! Geen belachelijk moment, geen natte panty en mijn pakje is nog in orde! HOPPAAI! De rest van de dag heeft ze hem steeds open en dicht gedaan… Wat je je kinderen wel niet kan leren 😉