Selecteer een pagina

Oooooke knappe lezers en volgers… ik mag iets HEEl gaafs weggeven! Dit is de aller eerste keer dat we een win actie hebben 😉 De grote rede daarachter is dat ik alleen maar dingen wil weggeven die ik zelf onwijs tof vind, die ik het liefste gewoon zelf in huis hou weet-je-wel… dat ik er eerst de hele dag zelf op zou willen zitten voor we het versturen… en vooral waarvan ik denk dat je er ook echt iets aan gaat hebben… Niet zoiets dat je na ontvangst ergens in een hoekje gooit en er met je ”vijfjaarlijkse-ik-trek-mijn-zolder-overhoop-opruim-bui” weer is een keertje tegen komt… (en het dan alsnog weg flikkert) Ik sta te springen om dit met jullie en vele anderen te gaan doen!

Ik ben zo een moeder die intens geniet van kinderspullen. Ze mogen iedere dag ons hele huis als speelterrein gebruiken, tenten bouwen of crossen door de huiskamer met van die kleine loop autootjes… Sterker nog… 9 van de 10 keer ben ik degene met het waanzinnige plan… Maar… wanneer de rust weer terug is en iedereen heerlijk ligt te tukken, worden de poppen weer aangekleed… de komkommer stukjes uit de Duplo huizen gepield en de koekjes weer uit de speelpannetjes gehaald.

Sommige moeders verklaren me voor gek als ik zeg dat ik het leuk vind dat de kinderspullen ook goed passen bij de rest van onze ”smaak” meubelen… ”NAWH… je kan toch gewoon een stoeltje bij de Bart Smit halen… hoeft toch niet perse ook van hout te zijn omdat je eigen buiten bank van hout is…” Tja…. inderdaad… dat zou kunnen… maar hoe gaaf is het als alles bij elkaar past?! Dat de kinderstoeltjes geen polka dots (in het neon geel met paars) hebben naast je steigerhouten tuinbank… NATUURLIJK, als mijn eigen bank ook polka dots had (in het neon geel met paars) was ik ongetwijfeld verliefd geworden op de bijpassende stoeltjes… Maar dat zijn niet echt mijn kleuren 😉 Kortom, ik ben verliefd op het ”mini-me” idee.

Deze kinderlounge stoel is er zo een item waar ik kriebels van krijg… ”Schattigheidsfactor” 10! Lionel, eigenaar van Vonk meubelen heeft deze waanzinnige stoel gemaakt. Hij staat er om bekend dat er geen schroeven te zien zijn, wat natuurlijk een super nette uitstraling geeft. Hij maakt meubels op maat, van banken tot aan hondenmanden en dat allemaal van hout. Het zitvlak loopt iets wat schuin naar achter, net als de rugleuning waardoor hij het ultieme (baby 😉 ) lounge effect geeft! Zie jij die kleine al relaxt in de tuin zitten met een waterijsje?! 😀

Het mooie aan het werk van Vonk meubelen is dat je ziet dat er over na is gedacht en dat jouw bank, stoel, hondenmand of wat dan ook met liefde is gemaakt. Tot in de puntjes afgewerkt! Ja… een ding is zeker, voor een eyecatcher moet je zeker bij hem zijn. De kids lounge stoelen worden gemaakt in 2 maten. 1 t/m 5 jaar en 5 t/m 8 jaar. Natuurlijk is dat een richtlijn… want als je een peuter hebt die groeit alsof het de hele dag spinazie eet… zou ik toch even naar de centimeters kijken ipv de leeftijdsrichtlijn 😉

Door het grote enthousiasme van beide kanten blijven wij ook zeker samenwerken. Zoals we tegen elkaar zeiden… ”Ik heb niet zoveel verstand van hout en techniek…” en ”ik heb niet zoveel verstand van baby’s en kinderen…” …. TOEVALLIG kunnen we elkaar daarmee perfect helpen 😉 en kun je straks terecht bij Vonk meubelen voor je eigen lounge + miniatuur versie 😀

Dus lieve lezers… wil je ook kans maken op deze gave stoel?
LIKE de Facebook pagina van Vonk meubelen,
LIKE de Facebook pagina van Dailylot,
DEEL het bericht en
VERTEL waarom jij deze stoel zou moeten winnen.
Voor jezelf, voor een ander, het maakt allemaal niet uit… meest leuke/originele rede kan binnenkort deze gave stoel verwachten!
Vrijdag 15 juli kiezen wij de winnaar!

Vonk meubelen

 IMG_1919