Selecteer een pagina

Goedemorgen lieve mensen, na een waanzinnig dansweekend hijs ik mezelf (om 05:30…) mijn bed uit… ”mamaaaa er waren echt monsters in de la!!” Ik was nog zo ver in slaap dat ik haar blijkbaar uit bed heb gehaald en ze bovenop mijn hoofd nog een klein uurtje verder heeft geslapen… Prima lievie… Ik weet er niet zoveel meer van… en nee, er was geen drank in het spel… enkel zwarte cola πŸ˜‰

Gisterenavond heb ik nog alle filmpjes bekeken, Philip ALLES verteld tot hij compleet gek werd van me… ik stormde door de woonkamer en was al dansend aan het vertellen hoe goed de dansers waren…. Daarna heb ik ook nog geruime tijd op de bank liggen klagen dat ik geen thee had… maar zelf te moe zijn om water op te zetten weet-je-wel….. Muziek geluisterd voor de voorstelling van volgend jaar, dit is namelijk HET inspiratie moment πŸ˜‰ mijn gasten bedankt dat ze zijn gekomen voor Isabel haar ”one minut of fame”… mevrouw is namelijk door haar juf het podium opgedragen, heeft 2 minuten heel overdonderd het publiek in gekeken, vervolgens door juf weer meegenomen de coulisse in en is daarna kei-hard gaan huilen omdat ze ”NU echt wou dansen op het podium MAMAAAA!” tja…. sorry lief… volgend jaar weer een kans…. Daarna zat ik zo vol energie dat het onnodig 00:30 was toen ik een keertje in slaap viel…

Als een zombie heb ik ons in de Albert Heijn gekregen om 08:50… en heb ik maar een selectie groenten in het wagentje gemikt… mevrouw ”koos-inspiratieloos” deed boodschappen… aardbeien, frambozen,Β PLUS melk… want die koffie is HARD nodig deze ochtend. Het geluid van het koffieapparaat maakt me gelukkig vandaag πŸ˜‰ Ik ga zitten en denk terug aan gisteren…

Ik stond versteld van wat de groepen hebben neergezet. Hoe ze zich hebben aangepast aan de nieuwe locatie. Zo blij dat iedereen het een eerlijke kans heeft gegeven. Ik heb mijn stukken nog nooit zo mooi gezien als zondag. De sfeer waar we zo hard aan hebben gewerkt, die emotie die er van af spatten, hun inleving, groepsgevoel, dansplezier, liefde voor ons vak. Het is waanzinnig om mijn groepen zo te zien. Met een traan stond ik in de coulisse zondag…. Wat ben ik ON-WIJS trots op jullie! Er stond gewoon een groep pro’s op het toneel! Ik ben dan wel een zombie vandaag… maar wel een zwaar tevreden, naast-haar-schoenen-van-trots-lopende zombie πŸ˜‰ HAH! HOLY MOLY, wat ben ik blij dat vorig jaar toch niet mijn laatste dansjaar was!

Dank je wel voor het harde werken, zweet en al jullie geduld voor de ”tellingloze” danstukken…Β Roosmarijn Kalb, Quinty Douwma, Lizz van Huizen, Marin Rijsberman, Jadeana Leona, Mirjam Schaart, Melissa Bon, Nathalie Schimdt, Danielle van den Berg, Davey Busman, Monique van der Loos, Irina ruijngaart, Marija Sels, Bernadette Leona en Ashwinta Renes. Ik vind het heerlijk om met jullie te werken! + Big fat thank you voor iedereen die dit mede mogelijk hebben gemaakt!

-Speciaal berichtje-
Lieve Mirjam Schaart,
Ik wens jou ONWIJS veel plezier en succes met je nieuwe uitdaging bij het AHK.
Ik ga je enorm missen! Wij gaan je enorm missen! Maar je gaat een fantastische tijd tegemoet.
Laat iedereen genieten van jou zoals ik al die jaren van jou heb mogen genieten in de les.
Je inzet en gezelligheid zal ik nooit meer vergeten.
En weet… je bent altijd welkom in mijn lessen Lieverd!

Mega dikke succes kus en ik kom naar natuurlijk naar je voorstelling!
YOU CAN DO THIS GIRL!
Xx
IMG_1582
(7 jaar geleden!)