Selecteer een pagina

Daar ging ik dan… naar het postkantoor met mijn beschamend grote, belachelijke doos… Ik vroeg Philip nog of hij het niet leuk vond om het weg te brengen… ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰ maar ik kreeg geen reactie… Alleen een blik… Dus toen besloot ik maar om mijn pick-up truck op te halen en hem zelf weg te brengen…

Ik heb nog geprobeerd om alles in een vuilniszak te doen zodat het er wat minder ”erg” uit zou zien… Maar SURPRISE… dat paste dus niet. Dus heb ongeveer met twee rollen tape, de doos weer bij elkaar geplakt… Die was namelijk niet heel stabiel meer nadat ik heb hem meegesleept, er vijf keer mee ben gevallen omdat dat ding is kwestie ZEVENTIEN kilo woog en ik niet heel groot ben, hij is gebruikt als hutje voor alle vijfentwintig baby poppen van Isabel en als kiekeboe-doos voor Lucas… Ik heb twee rollen tape gebruikt… Maar daarna zag hij er weer waanzinnig uit hoor ๐Ÿ˜€

Eenmaal dicht plakte ik de sticker erop en JAWEL JAWEL… die zat op de retour bon met de tekst ”Voeg deze bon bij uw retouren” NICE!! Na een 25 minuten tapen, mocht hij weer open.. dat was ik vergeten… heb hem uiteindelijk gewoon door een kiertje gepropt. Ben gekke-gerrit om dat pokken ding weer helemaal open te maken. Ik maakte een plannetje…

Als ik hem nou achterin gooi… een karretje pak…. en dan gewoon HEEL hard naar binnen sprint zodat zo min mogelijk mensen mij zien… moet dat toch goed komen… toch….? Als die stomme man van gisteren er maar niet weer staat… Isabel is ondertussen enorm geรฏrriteerd omdat ik haar ”babyhotel” ga versturen… ”WAAR MOETEN MIJN BABY’S NOU OP VAKANTIE MA-HAM!!” ย kreeg ik als vriendelijke reactie van mijn drie jarige dochter… ”JAH… denk je dat ik het grappig vind i-sa-bel?” vraag ik terug… ”ja want anders had je het vast niet gedaan mama”…. Okรฉ… goed… hier krijg ik dus even een van mij meest-gebruikte-reacties terug naar mijn oren geslingerd…

Ik til het monster in het karretje en probeer niet om me heen te kijken… met een ”fuck-off” hoofd, loop ik door de zeik regen naar binnen… YESSSS er staan een shitload aan vrouwen voor de Kruidvat… te wachten tot de deur open gaat… vast voor de nieuwe aanbiedingen ofzo… WAT EEN GELUK ik mag dwars door ze heen, vragend ”sorry mag ik even langs u heen? mijn doos is een beetje groot…”

TOP!ย Ik verstop mijn karretje nog even om de hoek… en ga eerst gedag zeggen tegen de mevrouw… (meneer van gisteren is vrij!)

”HI… Jah… euhm…. sorry…. maar ik kom deze nogal grote doos even retouren…”
en ik rij mijn nog verstopte AH karretje het hoekje om…
”WOW ja! die is inderdaad groot! Maar dat geeft niks hoor, zet hem maar op de wegschaal…”
Het liefste wil ik mijn handen voor m’n ogen slaan en gewoon wegrennen weet-je-wel..ย 
”Jaaaa maar dit was niet voor mij hoor! Het zijn truien voor mijn dansgroep, en dat zijn er een heleboel enzo, en ik schaam me voor de doos, en dat jullie er nu mee zitten, en dat ik er mee over straat moest en blablablablablaaaaa”
”HAHAHA geen probleem. Enne…. ze bestaan nog groter hoor mevrouw…. ik heb ze hier wel eens groter voorbij zien komen!”

IMG_0873

WAT.EEN.OPLUCHTING!! Ze bestaan groter… HA! Ciao ciao doos, ik ben blij dat ik van je af ben…