Selecteer een pagina

Goed nieuws! Het feestje van mijn vriendin was ECHT gisteren… ๐Ÿ˜‰ En de pinata is goed toegetakeld… Natuurlijk was haar reactie ”HEY LOT VANDAAG IS HET FEESTJE WEL! ik heb het de rest al verteld hoor ๐Ÿ˜‰ ” Iedereen keek me grinnikend aan, en terecht! Maar voordat we naar hun feestje gingen, zijn we eerst nog bij onze lieve vrienden in Amstelveen geweest. Met hun kleine baby’tje… Zodra ik daarbinnen kom kus ik Cas, kus ik Nad en vervolgens word ik steeds weer verliefder op hun kleine mannetje… Draaien, brabbelen, haren pakken, lachen, hij is waanzinnig leuk. We waren aan het spelen want ik kon me niet concentreren op grote mensen gesprekken…. ik doe veel liever kiekeboe… Totdat Nad zei ”lunch is klaar!” Shit joh…. ik moest aan tafel…. ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜‰

Heerlijk hebben we geluncht, vakantieplannen besproken, elkaar geknuffeld enz enz enz. Florijn heerlijk plat geknuffeld, gekke bekken getrokken en wel duizend kiekeboe-acties gedaan… Isabel at hem bijna op en Lucas had een glimlach van oor tot oor, die dacht vast ”whoehoe ik ben niet meer de kleinste”… Philip keekย me af en toe voorzichtig aan om te kijken of het nog wel goed ging met me… (WHAHAHA) Kusje – kusje – kusje en door naar Almere.

YES! Ik zag mensen in Daph haar huis staan toen ik de poort open deed… GELUKKIG. Een prachtige buik en stralend vriendinnetje komen mijn kant op. ”ik had je eigenlijk moeten laten komen gisteren, wat had ik dan je kop willen zien!”…. De flamingo ging direct aan het plafond en de lemon cheesecake naar binnen.

Het mooie is dat wanneer ik Lucas en Isabel daar neerzet, ze altijd door het huis gaan alsof het een attractie park is… Grote poef in het midden van de woonkamer waar je zo heerlijk op (in de weg) kan liggen en waar iedereen over je struikelt… met smarties, kaasjes, limonade, ballonnen, alles wat je maar kan wensen. Te lief! Er waren ook heel wat kindjes en zwangeren… hehe….

Isabel ”Gaan ze nu de flamingo KAPOT maken?!?!”… We brachten de twee stokken en Tim vond het een goed plan om Daph ook te blinddoeken… Paar rondjes draaien… en dan samen heel romantische hun cadeau kapotslaan. Ik vond het een hilarische manier om geld te geven zo ๐Ÿ˜‰ Uiteindelijk hing er alleen nog een flamingo hoofd aan het plafond en zegt Isabel ”mama….? kan die nou niet meer eten….?”

Nadat er nog een paar hele leuke (kleine!) baby’s en mooie zwangeren op bezoek kwamen, dat wat alleen mij opviel en Philip natuurlijk niet… ย want hij is een man… En die zeggen vaak ”ja baby’s poepen veel enzo” maar ondertussen verliefd zijn op zijn kinderen weet-je-wel… ๐Ÿ˜‰ Zijn we naar huis gegaan. Wat onwijs veel baby’tjes vandaag… en ik ga met een glimlach in de auto zitten. Philip ”gaat het nog goed met je schat…?”ย Ja… ย genieten dit!

Check voor het filmpje van de pinata Instagram -> dailylot.nl of Facebook -> Dailylot

Twijfel jij ook of je met een witte enveloppe zal gaan…? Die pinata’s zijn echt te gek! Ik heb hem gekocht bij de Xenos aangezien ik niet zo een knutsel talent ben…ย