Selecteer een pagina

Gister middag. De flamingo is klaar, Lucas heeft super strakke haartjes, Isabel in haar mooie feestjurk en met twee pinata stokken op de achterbank… roepend: JAAAA FLAMINGO GEVEN AAN DAPHNE MAMAAAA!!! Ik roep enthousiast terug: JAAAAA ZEKER WETEN ISABEL!!! Iedereen goed gehumeurd, parfummetje achter de oren, haren zitten (is een keer) heel nonchalant-perfect, flessen mee voor de baby’s, zijn alvast ”happy birthday” aan het inzingen… en zitten lekker te klieren in de auto… Eerst even langs de pomp…. Je-weet-wel… Zo een onderneming waarbij je overal aan hebt gedacht πŸ˜€ Niks vergeten, niks kan meer verkeerd gaan…

Ik app ondertussen naar Daphne…
”Mag ik over je schrijven op m’n blog?”
”Sweety, natuurlijk mag dat… Als het maar niet verwijst naar rups-achtige taferelen… WHAHAHA”
”Neeeee… trouwens m’n rups heeft een schimmel… ik denk dat hij het niet meer doet…”Β 
SHIT dit klinkt echt fout…. Ik sla even een aantal regels over uit dit gesprek voor dat jullie gekke dingen gaan denken over mijn beschimmelde rups…
”Nee maar serieus… nog niet lezen want dan weet je meteen ons cadeautje…”
”Ik zal niet kijken πŸ˜‰ ”
”Maar we zijn onderweg!”
IMG_0819
(Heel normaal dit soort foto’s, it’s a girls thing)
”Wat gaan jullie vanavond doen? Wij gaan vanavond naar de verjaardag van schoonmams”
”Huh? ben ik te laat dan?”
”Ben je nu onderweg naar ons….?”
”Is je feestje niet vandaag…?”
”Het is morgen he…………………………………………..”
”WHAHAHAHAHA NEE LUL NIET”
”Jij bent echt hilarisch. Kopje koffie dan maar? WHAHAHAHAHAHA”
”NEEEEEEE”
”ECHT”
”ECHT”
”ECHT”
”NEE”
”TOCH”
”IK ZIT IN DE AUTO”
”EN MIJN CAPS KAN NIET MEER UIT”
”O boy”
” πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ ”
”Dit is niet waar toch?”
”Jij bent echt grappig, ben je al halverwege? Ik heb smarties voor Isabel!”
”Nee… bij de pomp in poort… maar… oke… goed… dan ga ik weer naar huis…. ooo dit is zo dom….”
”KOM JE MORGEN WEL?!”
”Kut, m’n haar zat echt goed man….”
”Mag ik nu je blog lezen? Of moet hij aangepast worden……… ivm de dag enzo……”
”Ja tuurlijk kom ik, Isabel: IK WIL NAAR DAPHNE!!!!!”
”Je moet vannacht op een hoog kussen slapen en Philip eruit laten gaan in de nacht. Dan blijft je haar goed zitten..”
”Als ik je niet had ge-appt, stond ik zo direct voor je deur met een roze pinata… WAT en een grap”
”Ja, jammer dat ik dat nu heb moeten missen…. je gezicht enzo…..”
”genant dit!”

Dus toen zat er een klein meisje met een pruillip en twee pinata-stokken op de achterbank… Philip keek me alleen maar aan alsof ik echt de grootste muts op deze aardkloot was…. Tjah… TochΒ niet ieder weekend, iedere dag een verjaardag…. πŸ˜› Dus nu? Naar huis, allemaal pyjama aan! Philip met Ulysses het EK kijken en Luc, Isabel en ik….? Spelen in het clubhuis πŸ˜‰ (as always πŸ˜‰ )

Vandaag gaan we dus heel verrassend naar de verjaardag van mijn vriendinnetje Daphne…. Jah…. vandaag gaan we ECHT πŸ˜‰ Wel met iets minder goed haar enzo… maar HEY WHATEVER! Met een roze flamingo is het altijd feest πŸ˜›

Have fun today!