Selecteer een pagina

Juni, de maand waarin veel van onze vrienden en familie jarig zijn (of het alleen vieren). SUPER gezellig! Ieder weekend van juni hebben we nu minstens 2 verjaardagsfeesten… De kinderen vinden het maar wat gezellig. Laat opblijven (en dan vooral niet uitslapen, dat is dan alleen een beetje jammer), taartjes, spelen, in slaap vallen op banken πŸ˜‰ , eten en overal waar we komen is er aan ze gedacht. Zo ontzettend lief. Vandaag op de planning, de verjaardag van mijn vriendinnetje en haar man, inmiddels ook een vriend geworden. Ze is alweer over de helft van haar zwangerschap heen πŸ˜€ en stralen dat ze doet! OOOOO MAN hoe tof!

”wat wil je hebben Chick?!” vroeg ik haar, natuurlijk krijg ik zo een lief antwoord als ”dat je komt” maar HEY… als ik alleen zou komen, zou ik wel een beetje een kut-vriendin zijn… geen cadeautje, geen taartjes of kaas (haar zwangerschapscraving). Bovendien, ik geniet ervan om cadeautjes te geven aan je. ”We willen graag geld om voor de baby, spulletjes te kopen” snap ik. Heel simpel, dat is logisch. Toen ik zwanger was zei iedereen ook continu ”Jaamaaaar Lot… iets voor jezelf… gewoon iets niet voor de baby” Jah.. dat is leuk gezegd hoor… maar die baby, is MIJN baby… Blij en gelukkig word ik als dat kind in een pakje ligt, waar ik o zo verliefd op ben… dat het meer heeft gekost dan al mijn winterjassen bij elkaar (nee ik overdrijf) telt dan even niet mee πŸ˜‰ Daar draag ik graag aan bij πŸ˜€

Maar ik ga niet alleen maar geld geven… Dat trek ik gewoon niet… alsof je zegt Β ”kijk eens verre ik-zie-je-1-keer-per-jaar-achternicht… ik was Koos-inspiratieloos… dus het is bij een witte enveloppe gebleven”. Dus kochten we een pinata… een jawel… ROZE flamingo… Serieus jongens… Als ik jarig ben wil ik deze ook! vol met glitters! Even voor jouw beeld… Ze hebben echt een waanzinnig huis. Zo een huis dat terug ziet op tv voor wooninspiratie weet-je-wel. Waar je daar ook een foto van maakt, het kan regelrecht in het nieuwe VT-wonen magazine. Erg gaaf!

Terug naar de roze flamingo. Om haar kleed, vloer en overige zaken te sparen, hebben we hem gevuld met snoep, chocolade, cup-a-soup, Conimex wok saus en twee doosjes met geld erin. Ik wou eerst een X aantal losse euro’s halen…. hehe…. en glitters en confetti erin doen maar ja… ze is zwanger… misschien gaat ze dan spontaan huilen als het tussen de kiertjes van haar houten vloer beland (iets wat ik echt spontaan zou gaan kunnen doen als ik vol hormonen zit), dat mag natuurlijk niet gebeuren. Daar gewoon eten, dat doet het altijd goed bij iedereen.

Isabel ”WOOOOOOWWWW MAM!!! We hebben een nieuw huisdier!!! een Flaminko!!! Echt heel cool dit” …. dat gaat wat worden…. als ze er straks op gaan lopen meppen met twee van die stokken… dag dag huisdier… Tja… ik ben ook niet zo goed met huisdieren πŸ˜‰

HAPPY BIRTHDAY beauty’s, Xx

Geniet van jullie zaterdag knappe lezers! Filmpje en foto’s volgen… πŸ˜‰