Selecteer een pagina

Ik werd wakker en dacht ”Hoe mooi zou het zijn als de hele slaapkamer wit zou zijn ipv dit mislukte groen…” Ik zal je even bijpraten… Toen we hier kwamen wonen hadden we een hele mooie groen tint gevonden. Van zo een foldertje uit de bouwmarkt weet je wel… Toen we om het kleurnummer vroegen aan de meneer van de Praxis, keek hij ons aan alsof we vroegen of ze ook cavia’s verkochten… ”Dit is groen” zei hij…. ”O? ja? JOH!” dus gingen we hem zelf maar zoeken op de kleurenwand die geloof ik drie miljoen groen tinten heeft…. We dachten dat dit hem was…. dus enthousiast heb ik dat (hoogzwanger van Isabel) op de muren gesmeerd in onze slaapkamer…. eenmaal droog was het in de verste verte niet de kleur van dat stomme foldertje… Maar HEY…. ik was 36 weken zwanger… gingen twee dagen later de meubels verhuizen…. heb je dan zin om het nog een keer te doen?

We hebben het dus maar zo gelaten, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat we in een Teletubbie kamer sliepen. Tot deze week. Helemaal wit zou zo een ziekenhuiskamer worden bedacht ik me. Dus heb ik naar het meest lichte grijs tintje gezocht.Β Ik heb Philip nog even niks gezegd… is toch een leuke verrassing ;)!

Ik smeer de ”grijze” verf op de muur en ga naar beneden. Toen ik daarna bovenkwam, keek ik tegen een half glazenden, grijs/paars/blauwe muur aan…. HOLY MOLY!!! DIT IS NOG VEEL LELIJKER!!! Ik rij terug naar de Gamma en klaag dat ik ook gewoon moet stoppen met kleuren… serieus, als ik een kleur op mijn muur smeer, is het gewoon altijd alsof ze me voor de grap een verkeerd pot verf mee naar huis geven. Herinner je je mijn actie van de woonkamer nog…?! die heb ik geloof ik 8 keer in 2 dagen overgeverfd… POKKE kleurenverf… Vraag mij NOOIT om kleuradvies voor je muren mensen…

Ik koop 10 liter WITTE latex en heb de hele kamer wit gemaakt. WAANZINNIG! Ik stuur Philip een foto van de muur en een latex boodschap… en de tekst ”KIJK de slaapkamer is opeens wit!” ik krijg terug ”O… M…. G….”

Eenmaal thuis.
”Gek mens ben je ook he… maar het is wel echt heel gaaf!” Zie je wel wat voor een goede ideeΓ«n ik heb, zo op de vroege ochtend πŸ˜‰ de avond erna toch nog maar een laagje eroverheen gedaan, want wit is pas echt mooi wit wanneer het echt wit is… ofzoiets πŸ˜› Dag dag Teletubbies, hallo witte romantische top kamer!