Selecteer een pagina

De magie van Schiphol. Zodra ik daar in de buurt kom, krijg ik vakantiekriebels en wil ik het liefste naar de incheck-balie rennen met mijn extra grote Starbucks-Latte en roepen: doe ons maar de eerste vlucht naar de zon + waanzinnige stad! No worries dat ik geen kleding bij me heb en dat alle zonnebrillen nog thuis liggen… Ik ben een held in shoppen (zolang het niet in Almere is) ;). Komt ongetwijfeld goed! Maar als ik dat iedere keer zou doen wanneer we op Schiphol zijn… dan zouden we nu bijna de hele wereld hebben gezien ๐Ÿ˜‰ Dat komt nog wel. Meestal gaan we Philip halen. Heerlijk als hij weer uit de schuifdeuren naar buiten stapt! Dat eerste oogcontact blijft fijn, iedere keer weer.

Het valt op dat de kinderen het nog steeds zien als avontuurtje… terwijl we alleen maar van de parkeergarage naar de aankomsthal lopen en weer terug… Het begint al bij deย ”mind your step” rolbanden… Dan langs de Starbucks om (vaak) wakker te worden met grote koffie… dan langs de Burger King (waar we niet gaan eten, maar alleen zo een papieren kroontje meepakken), door naar de ”lichtjes borden” om vervolgens tussen de mensen met spandoeken op Philip te wachten en de ”ballon discussie” te starten met Isabel. ”Waarom hebben wij geen ballon voor papa?!” Ik vertel haar (altijd) dat ze met een ballon niet kan racen op papa’s koffer… dan is het vaak snel klaar ๐Ÿ˜‰

IMG_0030

Zaterdag was ik van plan ze te filmen wanneer ze hem weer zouden zien… Want of hij nou 1 nacht weg is of 20, hij word altijd als koning ontvangen. En zo hoort het ook! Ik kies de rustigste kant en ga zitten op mijn hurken.. richt me op de deur zodat ik alleen nog maar op start hoef te drukken wanneer ik hem spot… Isabel staat te trappelen en zoals altijd springt ze op en neer en schreeuwt ze ”hey! dit is niet mijn papa!” als er iemand anders uit de deur komt lopen…

5 minuten….

10 minuten…

15 minuten, ik krijg inmiddels zure benen…

Ik krijg een app…
”Hey lief, waar zijn jullie?”
”euuhhhh…. nou bij aankomst 2, zoals het bord zei”
”ooo haha, ik was bij aankomst 1”
”o……….”

Daar zit je dan een kwartier op je hurken, een springend kind en eentje die geen zin meer had… de aankomsthal van vreemde mensen te filmen… ah fijn! Ik draai me om en maak dat heerlijke oogcontact… Isabel ziet hem en rent op hem af ”PAPAAAA”!! en yep… ik was toen inmiddels gestopt met filmen…

IMG_0033(Nee, hij had echt geen zin meer…)

Anyway… het weekend kan beginnen! En dan het leukste loopje van Schiphol… van de hal terug naar de auto… maar ”loopje” is eigenlijk het verkeerde woord. Ik noem het meer ”mee liften met papa!” (zie Instagram & Facebook voor de filmpjes hiervan)

IMG_0031

Zoek jij nou ook nog een goede, stevige, lichte, mooie koffer? De Samsonite Lite-locked spinner is echt een gaaf ding! Het grootste voordeel is dat ze amper wat wegen en je dus een extra paar schoenen kunt inpakken of 30 extraย bikini’s ๐Ÿ˜‰ EN je kinderen kunnen erop meeliften! Niet kapot te krijgen!ย 

 

Check de koffer hier! ย