Selecteer een pagina

Het was zaterdagavond, de finale van het Eurovisie songfestival. Ik zit op het puntje van mijn bank, want voor het eerst in lange tijd dacht ik dat we echt zouden kunnen winnen!!! Ik heb nog net geen vlaggetje erbij gepakt en de fles champagne koud gezet… Philip die niet te spreken was over dit zaterdag avond activiteit, vroeg waarom dit nou echt weer moest…

Philip: Dit meen je niet echt toch?! Dat je weer naar deze jaarlijkse onzin gaat kijken? Avond verspilling…
Ik: Onzin?! Hoezo onzin?! Ik kijk toch ook altijd mee naar dat verschrikkelijke auto programma waarbij die ene van StarWars in auto’s rijdt, om ze te testen…!!

Hier begon de drama-

Philip: Huh? Wat bedoel je?
Ik: Nou dat programma met de “Stitch” (ik gebaar de aanhalingstekens erbij) uit StarWars met dat witte pak aan en dat ze dan de snelste tijd neerzetten… DAT bedoel ik, dan kan ik dat ook net zo goed onzin noemen…
Philip: OMG… Je bedoelt topgear…?Jaaaa je bedoelt echt topgear….
Ik: Ja topgear, whatever!
Philip: Nee maar dit meen je niet toch…?! Die heet niet “Stitch”! Stitch is die dansende koala uit die Disney film… En dat is geen Stormtrooper uit StarWars!!! Dat is “The stig” en hij heeft gewoon wit moterpak aan… WOUW je vergelijkt serieus The stig met een Stromtrooper… Onder welke steen leef jij? Dit kan echt niet… Wat een belediging!

stormtrooper-complete-5-1744x2220some-say-stig

Nou… Waarschijnlijk vind ik StarWars en topgear even belangrijk als dat jij het songfestival of de dansers van het Scapino Ballet vindt…. Ik heb daar gewoon nooit aandacht voor. Ik ken het wel, omdat ik het wel eens voorbij zie schieten als Philip zijn ”onzin” kijkt. Waarschijnlijk denkt hij dat Treintje Oosterhuis dit jaar meedoet weet je wel… Genaamd: een stukje van mijn tv ”onzin”….

Anyway… we hebben het al snel weer goed gemaakt hoor, toen we uit waren gelachen om elkaar πŸ˜‰ en eindstand… Philip was om 22:00 uur Β in slaap gevallen… En ik was het tijdens de stemming van het 20ste land helemaal zat! Wat een ongelooflijke ONZIN! Volgend jaar ga ik wel StarWars of topgear kijken… πŸ˜›

MAAR! Zondag kon de champagne toch nog open en dat vlaggetje uit het raam voor held Max Verstappen! Wat een held en wat een prestatie! Iets zonder tele-nep-vote-systeem en zonder Stormtroopers πŸ˜‰ CHAMPAGNE!!!