Selecteer een pagina

Wie de reclame van Hellofresh heeft gemist is denk ik heel lang op vakantie geweest… Op de hoek van de straat, in ieder reclame folder pakket, op tv, als stickertje op mijn kaas, zelfs in de Albert Heijn! Ze zitten nog net niet naast me aan de keukentafel wanneer ik mijn boodschappenlijstje maak, om mij te overtuigen dat ik het ECHT eens moet proberen… Ik heb inmiddels ook zo’n dertig plastic pasjes liggen. Gekregen toen ik schoenen bestelde… schoenen en voedsel…. hmmm… ik mis deze link, maar goed. Toen mijn schoonmoeder mij maandag vertelde dat ze er super blij mee was en dat er vooral veel vegetarische Jamie Oliver recepten bij zitten was ik om…. Nee ik lieg… Toen ik een kortingsbonnetje vond in mijn folderpakket waarmee ik hem voor 10 euro kon testen, was ik echt om πŸ˜‰

Handig! Hoef ik niet te verzinnen wat we eten, dacht ik! Deze liever-lui-dan-moe-chef tekent daarvoor. Enthousiast bestel ik mijn veggie box en vul ik mijn kortingscode in. BAM! van 34 naar 10 euro. HA! besteld, betaald en bevestigd. Op dat moment bedacht ik me alleen dat ik nu echt mijn best moet doen om te koken… misschien toch niet zo een goed idee… Maar mijn schoonmoeder zei ook ”zelfs je schoonvader kan koken met Hellofresh!” nawh, dan moet het mij toch ook wel lukken?

Vandaag relaxt naar de supermarkt WANT ik heb alleen maar ontbijt, tussendoortjes en lunch nodig! Ik ren met mijn kar door de supermarkt. Isabel scant alles, maar verwijdert zo nu en dan ook iets omdat zij vindt dat we het toch niet nodig hebben… dan mag ik weer graaien in de tas om het geannuleerde product eruit te vissen om het nogmaals netjes te scannen. Lucas ligt ondertussen met zijn hoofd op de duwstang van de kar en probeert dat kettinkje waarmee je de karretjes koppelt te likken… en tegelijkertijd zingen we K3 liedjes… Jah, we maakten een waanzinnig intelligente indruk op dat moment.

Vanavond (19:30) riep ik blij ”JAAAA vandaag komt Hellofresh! dus goed opletten dat we ze horen kloppen!” Philip heeft namelijk met de geboorte van Isabel de deurbel ”uit” gezet… vervolgens hebben we hem nooit meer aangekregen. Dus dat.Β Het is wel echt handig dat ze ook ‘s avonds bezorgen zei ik nog vrolijk πŸ˜€

Het is 21:00… we hangen op de bank… zijn moe en willen naar bed… Ja echt, we willen naar bed… ”nee want Hellofresh komt nog!” zei ik.
21:15…
21:25….
21:45…. ”Schat? Denk je dat ze nog komen?” vroeg Philip mij. ”JA natuurlijk” zei ik en stiekem pak ik mijn telefoon erbij, open de bevestingsmail…
ik lees: bezorgtijd 19:30-22:30.
Ik dacht: zie je wel.
en toen: datum 20-01-2016…. FUCK!

Euuuhhhmmm schat…. HAHAHAHA ze komen pas volgende week! WHAHAHA!!!! Ik krijg alleen een blik terug die zegt: is dit mijn vrouw?!… Ik heb nog een tijdje door gelachen en uiteindelijk gezegd:

”Hey schat, geeft toch niks! Is toch gezellig met mij op de bank wachten op voedsel dat niet komt… en O ja…. ik heb nu alleen geen boodschappen gedaan voor de aankomende dagen… dus we eten drie dagen soep en pizza!”

 

*Met liefde naar mijn schoonvader, ik geloof altijd in je kookkunsten!

Ook hellofresh proberen?! TIP! Check de bezorgd datum πŸ˜‰