Selecteer een pagina

Ik weet het nog zo goed. Vier jaar geleden. Ik stond zenuwachtig op die morgen. Naast mij lag mijn vriendinnetje. Ik weet nog dat we elkaar aankeken en dat ze zei ”LOT vandaag ga je trouwen!”, sjeetje… misschien moeten we ons klaar gaan maken…

Ik weet ook nog,

Dat ze haar Uggs onder haar jurkje droeg omdat ze dan haar pumps nog niet aan hoefde…
Dat mijn voormalige buurman mij die ochtend kwam vertellen, nadat hij de tekst ”wij gaan trouwen” op het raam had gelezen, dat wij niet moesten trouwen… en nog 10 andere redenen waarom we niet moesten trouwen… trouwen moet je niet doen joh, zei hij. (Hij kwam net terug van een avond stappen, het was 10:00 uur zondag ochtend)
Dat ik twee keer (dezelfde) afslag miste toen we naar de locatie gingen…
Dat iedereen maar dan ook echt iedereen er gelikt uitzag!
Dat Philip uit zijn broek was gescheurd nog voordat de ceremonie was begonnen…
Dat mijn schoonzus alles zo goed onder controle had, dat alles op rolletjes liep
Dat mijn vriendinnetje Michelle haar eerste bruid boeket ving… laatst ving ze er nog eentje…!
Dat er duizend vlinder door mijn buik vlogen toen hij ”ja” zei
Dat we proostte met de glazen die Philip mij beloofde tijdens onze eerste date… ”Mogen wij ooit trouwen, dan proosten wij met die glazen”
Dat we de gasten konden verrassen met ons toffe openingsdansje!!
Dat iedereen zich erg gezellig voelde die avond πŸ˜‰ en het goed was dat niet iedereen meer moest rijden…
Dat ik na drie glazen rode wijn over mijn jurk te hebben gegooid maar besloot op water over te gaan πŸ˜‰
Dat ik ‘s nachts in het bubbelbad suikerwafels heb gegeten, HA!
Dat we niks aan die dag zouden willen veranderen, zelfs Philip zijn gescheurde pak niet!

Ja, het was heel tof. Ik ben die dag met mijn aller beste vriend getrouwd. Is dat wel goed? Ja dat is fantastisch. Iemand waarmee je een team vormt, elkaar aanvult, alles met elkaar kan delen, waar je geheimen veilig zijn, met wie je dromen hebt en ze gaat achtervolgen en ze gaat waarmaken. Niks zou ik anders doen achteraf gezien… nah… misschien 1 ding… als hij toen al mensen mocht trouwen…. had ik Dirk Zeelenberg wel als trouwambtenaar willen hebben πŸ˜‰ πŸ˜€ !

Philip, mijn grote liefde – voor altijd!