Selecteer een pagina

Hehe… als je nog een tof cadeau zoekt voor je kind of vriendje/vriendinnetje dan ga je hier zeker iets aan hebben! Heel erg gaaf deze speelautootjes. Alle onderdelen kunnen van de auto’s af en daardoor kan je kind ze oneindig combineren. Super voor hun fantasie en creativiteit. Er zijn er nu 10 op de markt in de meeste toffe uitvoeringen. Ook voor meisjes want als er iets onzin is, is dat auto’s alleen voor jongens zijn!

Zoals het merk zelf zegt: automoblox heeft de waardevolle elementen van dit klassieke speelgoed gecombineerd in een verfrissende nieuwe lijn!

Doordat ze van hout zijn moet je wel een hele sterke jongen of meisje zijn wil je ze kapot krijgen. Een heel leuk item voor op verlanglijstjes voor bijvoorbeeld verjaardag, sinterklaas of kerst. Wanneer familie en vrienden hiervan weten kun je de collectie steeds verder uitbreiden zonder dat je rommel cadeautjes vraagt die na een paar dagen kapot zijn.

Product informatie:
-Alle onderdelen zijn compatibel .
-Natuurlijk hout, kunststof  daken en rubber wielen om super snel te rijden!
-Afmetingen L 11,1 x B 6,3 x H 3,0 cm.
-Prijs: 13,95 euro. let op! wanneer je voor minimaal 20 euro besteld zijn de verzendkosten gratis.

Klik hier om de website te openen in een nieuw venster en jouw toffe auto te bestellen!

 
 

 

automoblox-mini-hr-2-hotrod-roadsterautomoblox-mini-c9p-sportscar